Неллі Уварова 15 років потому: як змінилися герої серіалу «Не родись вродливою»

Історія дивно розумною дівчини, яка не була нагороджена красою свого часу вразила серця багатьох телеглядачів.

Серіал «Не родись вродливою» вперше вийшов на екрани в 2005 році і відразу став успішним. Глядачі з нетерпінням чекали перевтілення головної героїні і розв’язки любовної історії. Як же склалася доля акторів після проекту, і як вони зараз виглядають?

Неллі Уварова (Катя Пушкарьова)

Неллі Уварова
Неллі Уварова

Роль в серіалі принесла Неллі Уваровій величезну популярність, хоч і зробила її заручницею однієї ролі. Образ страшненькою секретарки закріпився за дівчиною і її досі часто називають Пушкарьовою, незважаючи на те, що Уварова знялася ще далеко не в одному фільмі. Зараз артистка грає в театрі і виховує 2 дітей, будучи в шлюбі з актором Олександром Гришина.

Григорій Антипенко (Андрій Жданов)

Григорій Антипенко
Григорій Антипенко

Роль Андрія Жданова стала для актора щасливим квитком. Після виходу серіалу Григорію надходило багато пропозицій від кінорежисерів. Під час зйомок в серіалі «Не родись вродливою» в Антипенка зав’язалися стосунки з Юлією Такшиною, яка зіграла роль Вікторії Клочкової. У них є 2 спільних дітей, але артисти не живуть разом. Зараз Григорій знімається в кіно, грає в театрі і активно займається скелелазінням.

Юлія Такшина (Віка Клочкова)

Юлія Такшина
Юлія Такшина

Для Юлії Такшиної роль в серіалі стала дебютом, де вона зіграла абсолютно протилежного собі персонажа. Після проекту кар’єра актриси значно пішла вгору. Зараз Юлія активно знімається в серіалах і виховує 2 синів від актора Григорія Антипенка.

Артем Семакін (Микола Зорькін)

Артем Семакін
Артем Семакін

Роль в серіалі «Не родись вродливою» не тільки зробили Семакіна популярним, але і змінила його життя. На знімальному майданчику актор познайомився з Марією Машковою, яка зіграла роль Маші Тропінкіної, заради якої покинув свою першу дружину. Шлюб з Машковою проіснував всього 4 роки. Зараз Артем продовжує зніматися у фільмах і серіалах. За 15 років актор дуже змінився: впізнати в брутальному, бородатому чоловіку ботаніка Зорькіна просто неможливо.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.