Ані Лорак на тлі чуток про вагітність похвалилася фігурою в чорному шкіряному платті: Єгор Глєбов точно оцінить

Відома співачка Ані Лорак похвалилася маленьким чорним платтям, яке відмінно підкреслило фігуру співачки.

Ані Лорак є активним користувачем Інстаграм і регулярно ділиться зі своїми шанувальниками новими фото і відео, в яких показує не тільки свою концертну діяльність, але і особисте життя. Мікроблог артистки налічує понад 6,5 мільйона підписників. Нещодавно Лорак опублікувала знімок, на якому вона позує в облягаючій шкіряній сукні. В тому самому маленькому чорному платті, яке повинно бути у кожної жінки.

«Маленьке чорне плаття завжди має бути в гардеробі на всі випадки!», – підписала знімок артистка. Користувачі Мережі по достоїнству оцінили образ улюбленої артистки і засипали її компліментами в коментарях. «Ось це фігура», «Ви неймовірні», «Боже мій, Ви шалено красива! Любимо і дуже чекаємо концертів! », – написали підписники.

Нагадаємо, рік тому Ані Лорак розлучилася зі своїм чоловіком Муратом, з яким прожила в шлюбі 10 років. Причиною розлучення стала зрада чоловіка. Однак Ані Лорак довго не страждала після розлучення і незабаром знайшла нового коханого – саунд-продюсера Black Star Єгора Глібова, якій, до того ж, молодший за неї на 14 років.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.