Син Заворотнюк опублікував рідкісне відео в соціальних мережах: в пам’ять про маму

Син "Моєї прекрасної няні" від другого чоловіка Майкл (Михайло) Стрюков вперше за довгий час з'явився в Інстаграм-блозі.

Він, як і його мати, чоловік потайний. Саме тому публікації в соціальних мережах з’являються вкрай рідко. Майкл – початківець музикант. Тому в його соціальній мережі багато домашніх “кліпів “, де він демонструє свої навички гри на електрогітарі. До слова, це та сама гітара, яку йому подарувала мама ще будучи здоровою.

“Протягом віків найвидатніші уми людства, успішні вчені, відомі філософи задавалися питанням чи можна зіграти дабстеп на гітарі. Немає нічого неможливого. Зіграти дабстеп на гітарі швидше можна, ніж ні “, – підписав свій ролик Майкл Стрюков (орфографія і пунктуація автора збережена) .

Якщо проаналізувати всі ролики, то можна відзначити, що Майкл дуже себе критикує. Можливо, йому не вистачає уваги, або він просто не вірить в себе.

На нашому Ютуб-каналі “Одна хвилина ” ви можете дізнатися історію Анастасії Заворотнюк – з дитинства і до сьогоднішніх днів. Про чоловіків, онкологію, роман з Сергієм Жигуновим (Максимом Шаталіним в “Моєї прекрасної няні “) – дивіться в нашому сюжеті.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.