“Тунель втечі ” берлінського бункера Гітлера досліджений після того, як пілот заявив, що фюрер втік

Лідер нацистської Німеччини провів свої останні дні в своєму Берлінському бункері, коли його імперія впала.

Адольф Гітлер мав секретний «тунель для евакуації» всередині свого берлінського бункера, за словами слідчих, які досліджували карти столиці після того, як пілот заявив, що допомагав в змові.

Лідер нацистської Німеччини провів свої останні дні у своєму Берлінському бункері, коли його імперія впала, перш ніж з’їсти ціанід і вистрілити в себе з пістолета, коли Червона Армія наблизилася.

Після штурму центру Берліна вони виявили його тіло разом з лігвом під рейхсканцелярії, яка складалася з 18 невеликих кімнат і була повністю автономною, з власним водопостачанням та електропостачанням.

 ""

Але весь цей розповідь був поставлений під сумнів, коли ФБР розсекретило звіти про те, що Гітлер втік до Аргентини після кількох спостережень в цій південноамериканській країні.

У серіалі History Channel «Полювання на Гітлера» розповідається про приголомшливе прорив в розслідуванні втечі з бункера фюрера до 30 квітня 1945 року.

Оповідач сказав: “Слідчі Ленні ДеПол і Саша Кейл зробили відкриття, що шокує. За допомогою судово-медичної реконструкції вони тільки що розкрили п’ятий і ніколи не відомий шлях втечі з бункера Гітлера. ”

«Команда стежить за розсекреченими файлом, в якому стверджується, що пілот Люфтваффе Петер Баумгарт вилетів з Берліна на імпровізованій злітно-посадковій смузі 29 квітня 1945 року».

Г-н Кейл пояснив, чому, на його думку, відкриття могло мати велике значення для доказу того, що Гітлеру вдалося втекти з Берліна.

Він сказав: «Це прорив навіть в моїй роботі. Останні 15 років ми не знали, що з його бункера може бути інший вихід. »

Серіал продовжував пояснювати, як після закінчення війни було виявлено безліч секретних тунелів.

Оповідач додав: «У кінці Другої світової війни Берлін був переданий союзним військам – французи, британці та американці окупували Захід, а Поради – Схід.

«Поради побудували Берлінську стіну, 96-мильний бар’єр, щоб перешкодити перебіжчикам покинути Схід. Штазі, таємна поліція Східної Німеччини, створила сотні карт і свідчень очевидців про шляхи відступу, які були побудовані під час режиму Гітлера, які можна було використовувати для втечі під Берлінською стіною ».

Але слідчі виявили карту секретного тунелю, виявленого Штазі, провідного в Тіргартен, величезний парк в центрі столиці.

 ""

Це був величезний удар для їх теорії, але вони вважали, що це все ще може бути важливим ключем до розуміння, якщо йому вдалася вибратися з бункера.

У 2017 році пан ДеПол пояснив: «Найбільш розшукуваний чоловік у світі не з’явиться посеред центрального парку. Це не підходить.

Навіщо йому йти в тому напрямку, куди він йде? Повинен бути інший пункт призначення. У Гітлера був вихід ».

Попри заяви в шоу, ФБР заявляє, що інформація в розсекречених документах, що ставиться до втечі та появи Гітлера, не може бути перевірена.

Більш того, не дивно, що ФБР в той час щось розслідувало, враховуючи, що Гітлер був такою помітною фігурою.

У 2017 році французький судово-медичний патологоанатом Філіп Шарльє підтвердив, що зуби на одному з фрагментів щелепної кістки, знайдених біля бункера, «повністю збігаються» з рентгенівським знімком Гітлера 1944 року.

Пізніше результати були опубліковані в Європейському журналі внутрішньої медицини в травні 2018 року, і з них випливає, що залишки зубів виразно були зубами Гітлера.

За словами доктора Шарлье: «Немає жодних сумнівів. Наше дослідження доводить, що Гітлер помер в 1945 році в БерлініL».

Джерело: Express.co.uk

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.