Це справжнє диво: 35-річна Міс Світу народила двійню після 14 викиднів

Лікарі говорили, що це їй самостійно народити неможливо. Первісток пари на світ з'явився за допомогою послуг сурогатної матері. Але сталося диво!

Розанна Девісон, стала першою ірландкою, яка завоювала титул «Міс світу». Сталося це в 2003 році. Зараз красуні 35 років.

Розанна Девісон
Розанна Девісон

Заміж Розанна вийшла в 2010 році і з того часу вони з чоловіком Уеслі Квірком намагалися завести дітей. Розанна 14 вагітніла, але не могла виносити дитину довше 3 місяців. Жінка пояснила так:

 "Пост

Зневірившись народити самостійно пара вирішила скористатися послугами сурогатного материнства і в 2019 році у них з’явилася дочка Софія. Щасливі батьки обожнюють дівчинку.

Розанна з Софією
Розанна з Софією

І раптом через півроку Розанна несподівано завагітніла – самостійно, без допомоги лікарів і ЕКО. Вагітність розвивалася нормально, перейшла рубіж в 3 місяці. Сюрпризи на цьому не закінчилися. Виявилося, мама носить двох хлопчиків-близнят!

Розанна вагітна
Розанна вагітна

Вагітність протікала без ускладнень і 19 листопада Розанна на 9 місяці народила двох здорових малюків.

Хлопчиків назвали Хьюго і Оскар.

Наші з чоловіком серця просто розриваються від любові

Перший день життя близнюків
Перший день життя близнюків

Щаслива мама вважає, що до такого результату призвело те, що вона відпустила все думки про бажання народити самостійно і просто розслабилася. Можливо, в цьому є частка істини: якщо ситуацію відпустити, то бажане збудеться.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.