За словами фотографа, великі білі акули – не монстри з фільмів жахів

Реальність не так лякає, але нескінченно більш захоплююча. Вони вибагливі, розумні і зазвичай нападають на людей тільки через помилкову ідентичність. Рідкість атак показує, як рідко вони роблять помилки.

Велика біла акула відкриває щелепи майже в межах досяжності безстрашного фотографа.

Ще один скрегіт на решітці своєї підводного клітини біля узбережжя Південної Африки. Але Баррі Стоун каже, що найстрашніша в світі риба – не безглуздий вбивця, про який ми часто думаємо. Британець, який провів більше десяти років в воді з хижаками, сказав: «Як і багато людей, я виріс з фільмом« Щелепи », та все життя захоплювався акулами. Але якщо вам пощастить провести з ними час ви розумієте, що вони не заслуговують такої поганої слави. Світ думає, що знає ці тварини, але вони думають про монстра жахів.

Реальність не так лякає, але нескінченно більш захоплююча. Вони вибагливі, розумні і зазвичай нападають на людей тільки через помилкову ідентичність. Рідкість атак показує, як рідко вони роблять помилки.

Баррі, який живе недалеко від Бата, Сомерсет, визнає, що ви повинні бути особливо обережні, нахиляючись через борт човна, щоб робити фотографії.

Але він прагне поширити інформацію про те, що акули перебувають під загрозою зникнення через надмірний вилов риби та інших видів – тому заслуговують нашого захисту.

“Вони були тут близько 16 мільйонів років, і за кілька десятиліть ми майже знищили їх”, – сказав він.

Біла акула виконує життєво важливі функції в навколишньому середовищі, і як основний вид вона висвітлює нагальні проблеми збереження, які стоять перед нашими океанами.

Я іноді шкодую, що зображення з білими акулами, що показують їх зуби і щелепи, – ті, які отримують найбільшу увагу.

Вони представляють лише частку секунди в своїй загальній поведінці. Уявіть собі, якби єдині фотографії, які будь-хто бачив про вас, були, коли ви їли – ви б теж не виглядали дуже доброзичливо!

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.