70 річна жінка знайомиться на курорті і вирішується вийти заміж. Її побоювання, страхи і рішення

Евеліна радить жінкам, які залишилися одні, не бояться змін у житті. Коли ви зустріли кохану людину, все одно скільки вам років.

Евеліна Максиміліанівна, яка залишилася одна після смерті чоловіка звикла до самотнього існування. Дочка вже давно доросла і живе окремо. Одна радість в житті у неї це її внучка, з якої вона часто спілкується.

Тому самотня жінка займалася собою і подорожувала, хоча вона вже і в похилому віці. Скоро їй буде 70 років. У 2019 знову відвідала свій улюблений курорт в Італії та купалася в термальних водах. Їздила вона туди два рази в рік. І якраз на цьому курорті з нею сталася незвичайна історія.

Прибула вона на курорт в Монтекатіні навесні та заселилася в готель Da Vinci. Коли вона пішла снідати в перший день, то до неї підсів цікавий чоловік і делікатно німецькою мовою запитав, чи можна до неї сісти за столик. Йохан, так звали чоловіка, здивувався, що вона відповіла йому також німецькою та дозволила сісти за її столик.

У них виявилося багато спільного і вони з цікавістю і весело спілкувалися. Російська мова Йохан не знав. А Евеліна Максиміліанівна викладала німецьку мову вже 40 років. До того ж як виявилося їх готельні номери були на одному поверсі.

Кожне ранку Йохан, як галантний кавалер чекав її вранці в вестибюлі. Потім вони домовилися сходити в “Терми Теттуччо”.
Евеліні імпонувало, що Йохан завжди її веселив і міг обговорити живопис.

 "" Потім він запросив її на вечерю в місцевий ресторан. Як виявилося у Йохана дружина померла, а дочка вийшла заміж і поїхала до Англії. Він залишився один. Дізнавшись, що Евеліна з Росії, Йохан здивувався.

Дочка Евеліни оплатила екскурсію їй у Флоренцію і Йохан запропонував поїхати разом з нею. Вони прекрасно провели час у Флоренції та приїхали в готель задоволені та втомлені.

Коли до закінчення проживання в готелі залишалося 4 дні Йохан запропонував Евеліні злітати до Венеції. Вона відразу не погоджувалася, але потім бажання подивитися весняну Венецію переважила.

 "" Коли вони були у Венеції, Йохан запропонував Евеліні переїхати до нього в Мюнхен. Евеліні було навіть страшно про це подумати. Потрібно було повністю міняти своє життя. Адже вони мало знали один одного. Це чужа країна та інший менталітет. І найголовніше дочка і внучка залишаться в іншій країні, і як вони сприймуть Йохана.

Після того, коли вона прилетіла в Росію і все розповіла дочки, та підтримала її рішення переїхати до Мюнхена. І потім вони полетіли разом до Німеччини.

Евеліна радить жінкам, які залишилися одні, не бояться змін у житті. Коли ви зустріли кохану людину, все одно скільки вам років.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.