Собака породи пітбуль просить власників дозволити вагітної кішці народити

Відкривши двері, господар зрозумів, що насправді його собака Аїд намагається привернути увагу Хуана.

Навколо породи пітбультер’єрів існує безліч стереотипів, найбільш популярним з яких є те, що всі ці собаки по своїй природі злісні та абсолютно непередбачувані.

Однак, попри широке поширення, це переконання вводить в оману, оскільки, як і інші собаки, кожен пітбуль є індивідуумом, що володіє власною індивідуальністю.

Сьогодні давайте ще трохи кинемо виклик цьому стереотипу. Зустрітися з Аїдом – неймовірно милим пітбулем з Мексики.

Власник Hades Хуан Хосе П. Флорес сказав, що скільки він пам’ятає, по сусідству завжди жила бездомна кішка. Попри те, що він не зміг наблизитися до неї, Хуан взяв на себе відповідальність стежити за тим, щоб кішка завжди була сита.

Одного разу, коли він був удома, Хуан почув, як хтось постукав у його задні двері. Відкривши двері, господар зрозумів, що насправді його собака Аїд намагається привернути увагу Хуана. “Він був у розпачі та робив багато шуму”, – сказав власник. Як пізніше з’ясувалося, пес хотів, щоб господар перевірив його собачу будку.

будка Аїда
Будка Аїда

Виявляється, Аїд запросив бездомну кішку, яка також була вагітна, у свою собачу будку, щоб у неї було безпечне місце для пологів. “Він перетягнув ковдру до входу у свій будинок і влаштувався за дверима”, – сказав Хуан. Вона відчувала себе захищеною ім.

Кішка готується народжувати
Кішка готується народжувати

І поки Аїд спостерігав за кішкою, вона народила двох ідеальних малюків. “Я думаю, він відчував себе батьком”, – сказав власник. Після пологів Хуан приніс кішку і кошенят в будинок, де він і Аїд могли спостерігати за ними.

Незабаром між Аїдом і кішкою, яку тоді назвали Нікол, зав’язалася прекрасна дружба, і вони проводили більшу частину часу разом, коли кішка не дбала про своїх кошенят.

кошеня
Кошеня

Хуан і Аїд дуже дбали про котячої сім’ї та через кілька місяців обидва кошеня знайшли свій будинок назавжди.

“Пітбулі – хороші собаки, – сказав Хуан.” Аїд відклав все, щоб допомогти комусь іншому. Ми повинні робити те ж саме, не чекаючи нічого на заміну.”

Інформація узята з “Панди, що нудьгує”.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.