Залучайте любов і удачу в свій будинок цими рослинами та квітами

Не дивно, що півонії з їх пишними ніжними та рясними квітами символізують процвітання, любов і удачу.

Рослини не тільки освіжають повітря і додають фарб у ваш будинок, але і приносять удачу в любові, грошах і здоров’я! Чому б не додати у свій будинок одне або два щасливих рослини, щоб підвищити свою удачу? Виберіть з представлених нижче найщасливіших рослин, зібраних експертами Ellenton Florist.

Щасливий бамбук

Щасливий бамбук відомий тим, що привертає в будинок позитивну енергію і є поширеним рослиною удачі в багатьох країнах. Число стебел бамбука, яке уособлює всебічну удачу, визначає, в якій сфері вашого життя удача приваблює. Наприклад, 3 стебла зосереджені на щастя, багатство і довгого життя, 6 – на удачу і багатство, 7 – на доброму здоров’ї, 9 – на великій удачі та 10 – на досконало.

Грошове дерево

 "В "
Грошове дерево

Вважається, що китайське грошове дерево приносить гроші та удачу. Зі стовбуром, який заплетена, поки рослини молоді та податливі, в коси уловлюються флюїди удачі. Ця рослина також є відмінним очищувачем повітря, що створює спокій і умиротворення в будинку.

Нефритовий завод

Нефрит вважається щасливим рослиною через його довголіття і круглих товстих листя, які залучають багатство. Це гарний зелений сукулент, який впишеться в будь-який простір вашого будинку.

Зміїний завод

 "В "
Зміїний завод

Унікальні вертикальні та загострене листя зміїної рослини не тільки вражають, але та очищають повітря краще, ніж у більшості рослин. Крім того, через те, що вони схожі на мечі, листя, як вважають, прорізають перешкоди та негативну енергію, дозволяючи проходити тільки позитивним вібрацій удачі.

Грошовий завод

Також відоме як “Монетна рослина”, це різновид грошової рослини має ніжні, плоскі та округлі листя, які залучають багатство та успіх.

Квіти приносять удачу

Квіти мають природну динамічною енергією, яка робить їх бажаними в будинку цілий рік. Відомо, що він підіймає настрій і сприяє хорошому самопочуттю, ви ніколи не помилитеся зі свіжими квітами у своєму будинку. А ось квіти нижче, як відомо, особливо щасливі.

Гортензія

 "В "
Гортензія

Гортензії – це пишні, красиві та рясні квіти, які символізують удачу. Вони також символізують подяку, щастя і просвітлення.

Півонії

Не дивно, що півонії з їх пишними ніжними та рясними квітами символізують процвітання, любов і удачу.

Хризантеми

Вважається, що хризантеми несуть сильні потоки позитивної енергії, які залучають удачу в ваш будинок. Вони також уособлюють довголіття і гармонію.

Чорнобривці

Кажуть, що чорнобривці володіють захисними властивостями, відганяють злих духів. В інших культурах вважають, що чорнобривці є горщик із золотом і символ удачі.

Орхідея

Екзотичні та елегантні орхідеї здавна асоціювалися з родючістю, багатством, розкішшю та удачею. Вони також символізують достаток і можуть сприяти успіху в кар’єрі.

Азалії

Симпатичні рожеві азалії яскраві та життєрадісні, і коли їх кладуть поруч із вхідними дверима, вони привертають удачу і позитив у ваш будинок.

Завжди приємно мати в будинку свіжі квіти та рослини, але знання деяких з них також може підвищити вашу удачу, і вони стануть навіть удвічі приємніше. Виберіть чудові щасливі квіти для себе або коханої сьогодні!

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.