Для чого потрібні домашні рослини: те, про що ви не знали про них

Кімнатні рослини не тільки мають добрий вигляд, але і змушують нас відчувати себе добре.

Навіщо потрібні рослини в житті

Кімнатні рослини не тільки покращують зовнішній вигляд приміщення, але і підвищують настрій, підвищують творчий потенціал, знижують стрес і усувають забруднювачі повітря, роблячи вас більш здоровими та щасливими.
Кімнатні рослини не тільки мають добрий вигляд, але і змушують нас відчувати себе добре.
Дослідження показали, що кімнатні рослини:

Підвищують настрій, продуктивність, концентрацію і креативність.
Зменшують стрес, втому.
Допомагають очистити повітря в приміщенні, поглинаючи токсини. Підвищують вологість і виробляючи кисень.
Додають життя стерильному просторі, дають усамітнення і знижують рівень шуму.
Мають терапевтичною дією (це правда, коли ми говоримо, що рослини роблять людей щасливими).

Для початку познайомтеся з деякими з наших улюблених рослин:

Зміїна рослина

 "В "
Зміїна рослина

Змія Лаурент – це спокійне тропічна рослина з тонкими, прямостоячим листям з нерегулярними смугами, що нагадують шкіру рептилії. Його пристосування для виживання в посухи роблять його відповідним вибором для всіх і в будь-якому місці. Зміїні рослини фільтрують бензол, формальдегід, трихлоретилен, ксилол і толуол.

Pothos

Pothos, який отримав прізвисько “стаціонарний завод”. Як і у схожого на вигляд філодендронів, кучерявої лози цієї рослини можуть виростати до 3 метри в довжину. Було доведено, що Pothos фільтрує бензол, формальдегід, ксилол і толуол.

Завод ZZ

ZZ Plant – прекрасний вибір для будь-якого середовища з низьким освітленням. Вони надзвичайно стійкі та не вимагають особливого догляду. Крім того, рослина означає процвітання і дружбу, що робить його відмінним подарунком для любителя рослин.

Папороть “Пташине гніздо “

Для папороті “Пташине гніздо” характерні хвилясті листи, що виростають із крони, що нагадує гніздо. З нього виходить гарне висить рослина в приміщенні. Вони добре себе почувають при непрямому світлі та у вологому середовищі. Було доведено, що папороті фільтрують формальдегід, ксилол і толуол.

Філодендрон

У правильних кімнатних умовах серцеподібні листя філодендрона і кучерявої лози можуть виростати до 3 метрів в довжину, що робить його ідеальною рослиною для високих полиць. Ми згадували, що у нього репутація одного з найпростіших у вирощуванні кімнатних рослин? Доведено, що філодендрони фільтрують формальдегід.

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.