(Відео) Син прибиральниці на зустрічі випускників здивував усіх, адже в школі над ним сміялися

Класний керівник не любила Пашу, бо його мама не завжди могла здати гроші на потреби класу, як, наприклад на нові штори

Про школу все згадують з трепетом. Адже це молоді роки, плани та звичайно друзі та улюблені вчителі. Однак це не завжди так. Бувають і неприємні моменти, які хочеться забути, але з пам’яті нічого не прибереш.

Дивовижна і повчальна історія сталася в одній зі шкіл. Всім звичайно відомо, що є вчителі, які по іншому ставляться до учнів, у яких забезпечені батьки або займають керівні посади, ніж до дітей звичайних робітників.

В одному класі вчився Паша, мама у якого була технічка і прибирала в школі. Він іноді вечорами їй допомагав. Жили вони бідно, але дружно. Однак багато дітей з його класу сприймали хлопчика як невдахи, хоча він вчився посередньо і дуже цікавився математикою – вона йому відмінно давалася. Однокласники завжди дражнили Пашу і багато хто не хотів з ним дружити, бо він з бідної сім’ї.

 "В "
Прибирання в класі

Класний керівник не любила Пашу, бо його мама не завжди могла здати гроші на потреби класу, як, наприклад на нові штори. На випускному вона сказала йому, щоб він запам’ятав, що з синів прибиральниць не виростають керівники, а сини керівників не опустяться до того, щоб прибирати в школі.

Пройшли роки, і колишні школярі зібралися на зустріч всім класом і запросили класного керівника теж. Був на зустрічі та Паша. Всі веселилися і після Паша взяв слово і виступив із заявою. Все не очікували від нього того, що він сказав і зробив.
І тут він ошелешив своїх однокласників! Як і чим – дивіться в цьому відео.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.