(Відео) Посудомийка підгодовувала бездомну бабусю і її за це звільнили: як далі розпорядилася доля

Їду цю все одно ресторан викидав, бо вона вже нікуди не годилася, але ще була такою, що можна її було вживати в їжу.

Бувають важкі смуги в житті, але завжди необхідно залишатися людиною. Потрібно пам’ятати одну незаперечну істину – як ти хочеш, щоб до тебе ставилися люди, так і ти повинен до них ставитися.

Дівчина Ліза залишилася волею долі з маленьким братиком. Її мама їх покинула і поїхала в Німеччину, вийшовши заміж за німця.
Через час вони стали жити в маленькій квартирі на околиці міста на п’ятому поверсі в однокімнатній комунальній квартирі.

Було важко. Спершу дівчина працювала на швейній фабриці, а потім стала працювати посудомийкою в ресторані. У ресторані робота, також була непростою. Але потрібно було утримувати братика і платити за комунальні послуги. Одного разу Ліза побачила бабусю, яка сиділа на лавці біля їх ресторану. І таке повторювалося багато разів. Через час вона підійшла до старенької та дізналася, що той бездомний і їй нема чого їсти.

Ліза носила їй прострочену їжу з ресторану і підгодовувала стареньку. Їжу цю все одно ресторан викидав, бо вона вже нікуди не годилася, але ще була такою, що можна її було вживати в їжу. Керівник ресторану побачив як дівчина з пакетом виходить з ресторану і подумав, що вона краде їжу.

 "В "
Бездомна старенька

Коли Ліза розповіла йому все, то думала, що він увійде в положення старої жінки та зрозуміє Лізу. Однак керівник погодився її не звільняти якщо Ліза з ним переспить. Дівчина категорично відмовилася і була звільнена.

Їй подружка порадила звернутися до господаря ресторану. І Ліза вирішила відновити справедливість. Що сталося далі з дівчиною – ви можете дізнатися подивившись відео нижче.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.