(Відео) 11 річний хлопчик врятував дівчинку після обвалу піщаного берега

Виявилося дівчинка грала на березі, і знайшла піщану печеру і коли увійшла туди вона, обвалилася.

Трапляються різні неймовірні історії в які важко повірити. Бувають такі випадки, що дорослі не можуть зорієнтуватися як вчинити в тому чи іншому випадку.
А що говорити про дітей, у яких досвіду набагато менше.
Це сталося в Каліфорнії на пляжі.

Відпочивальників було багато і деякі були зі своїми дітьми. Люди загоряли, купалися і мало звертали увагу на дітей. Одні діти влаштували ігри та будували з піску фортеці та замки. Гра була в повному розпалі, коли хтось із них вирішив пограти, хто глибше викопає яму.

 "В "
Діти грають

Мав успіх в цьому 11 річний хлопчик Конан Фіджеральд. Він викопав яму глибиною 1 метр. Але потім його руки натрапили на щось тверде. Коли хлопчик прокопав далі, то побачив дитячий рюкзак. Він потягнув за лямки, щоб його витягнути, але це йому не вдалося, щось заважало і тримало рюкзак. Тоді Конан обкопав його з різних сторін і наткнувся на тіло дитини.

Це виявилася маленька дівчинка. Першою думкою його було покликати батьків або дорослих, але поруч нікого не виявилося. Хлопці пішли далеко від людей. Тому Конан прийняв рішення – заспокоїтися і самому почати відкопувати дівчинку. Через час він її відкопав. Вона була без свідомості, але дихала. Пісок був веде навіть в носі та у вухах.

Конан почав їй робити масаж серця, як їх вчили в школі. Через якийсь час це допомогло. Виявилося дівчинка грала на березі, і знайшла піщану печеру і коли увійшла туди вона, обвалилася і 6 річна дівчинка опинилася в пастці. Що сталося далі і як вдалося врятувати її – дивіться у відео нижче.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.