Як виростити багато білих грибів у себе вдома на підвіконні (Відео)

Білі гриби є основним продуктом харчування кулінарів і ресторанів по всьому світу. У них багатий горіховий смак, а їх інтенсивний землистий аромат.

Деякі ощадливі кухаря навчилися вирощувати білі гриби вдома.

Білі гриби є основним продуктом харчування кулінарів і ресторанів по всьому світу. У них багатий горіховий смак, а їх інтенсивний землистий аромат робить їх ідеальними для соусів і рагу!

Але від білих грибів справа не тільки в їх чудовому смаку.

Білі гриби мають цілу низку цілющих властивостей, які вчені досліджували протягом багатьох років. Нещодавно вони виявили, що білі гриби мають антивіковими властивостями і допомагають знизити ризик раку.

Є багато способів вирощувати білі гриби вдома, і я тестував деякі з них, які знайшов в Інтернеті. Я розповім про методи, які спрацювали, і про те, чого я б уникав.

Ви можете почати вирощувати білі гриби в домашніх умовах різними способами. На мій погляд, кращий спосіб зробити це самому – виростити їх зі шприца зі спорами або клонувати.

 

Схожі статті

На таку дієту і чоловік зі мною сів: снідаємо банановими панкейками без цукру. По-простому – це оладки

Харчування можна зробити здоровим просто знизивши вживання цукру. Чудовою альтернативою солодощам стануть бананові панкейки, які готуються повністю без додавання цукру. Це дійсно смачно!

Стала частіше купувати буряк, коли скуштувала в гостях салат. Їдять навіть ті, хто ніс воротить від буряка

Якщо ви думаєте, що не любите буряк, ви просто не вмієте його правильно готувати. Пропоную спробувати незвичайний рецепт салату з вареного буряку та зеленню, який підкорить серце будь-якого гурмана.

Кому 27-річна Мішель Андраде присвятила хіт “В твоїх очах”: “У будь-якому разі йому дуже подобається”

Мішель Андраде останнім часом живе на дві країни. А ось її бойфренд постійно перебуває у Києві, тож артистка поспішає на зустрічі з коханим, навіть присвятивши йому пісню.