Пітбуль врятував малюка, але як він це зробив, здивувало господиню (Відео)

Ви можете дізнатися як пітбулі відносяться до господарів і їх дітям, подивившись відео нижче.

Нижче наводиться основна інформація про породу для всіх, хто зацікавлений в придбанні пітбуля. А для тих, у кого вже є одна або декілька собак, і які хотіли б дізнатися більше про породу, або просто для тих, хто хотів би зрозуміти цих великих собак … .. читайте далі.

На цій сторінці обговорюються найбільш примітні риси собак типу пітбуль, включаючи потенційну собачу агресію. Тут ви дізнаєтеся, що, хоча пітбулі є відмінними сімейними компаньйонами, перебуваючи в правильних руках і в правильній життєвій ситуації, вони вимагають розумного, відповідального і самовідданого володіння. На жаль, занадто багато людей отримують цих собак по неправильним причин або погано розуміють вроджені риси, якими володіє ця порода. На жаль, однією з первинних цілей APBT був (і залишається для багатьох) бій між собаками, але це факт, який не можна заперечувати або ігнорувати. Дуже важливо, щоб кожен потенційний власник питбулей розумів, як селекційне розведення призвело до появи цих сучасних собак, і успадковані характеристики, потенційно притаманні цій чудовій породі.

PBRC прагне інформувати нинішніх і майбутніх власників Pit Bull, щоб вони краще розуміли свою собаку і забезпечували відповідальне і дбайливе володіння.

Базовий огляд породи
«Пітбуль» – це НЕ порода. Це загальний 5-й термін, який часто використовується для опису всіх собак зі схожими рисами і характеристиками, часто відомих публіці як пітбулі. Ця стаття адресована власникам собак будь-якого типу «пітбуль», включаючи американських пітбультер’єрів, американських стаффордширських тер’єрів і піт-міксів.

Пам’ятайте, що про походження собак-рятувальників відомо небагато. Деякі можуть бути виведені на дичину (з бойових ліній), деякі можуть бути зареєстрованими виставковими собаками, деякі можуть бути Am. Палиці, деякі можуть виглядати як APBT, але можуть бути змішані з іншими породами і т. Д. Оскільки неможливо дізнатися напевно, якщо у вас немає родоводу собаки, ми рекомендуємо наступні рекомендації, запропоновані PBRC (http: / /pbrc.net) для будь-якого типу «Пітбуля».

Пітбулі – прекрасні тварини, які, як і будь-яка інша собака, заслуговують шансу на хороше життя. Однак важливо пам’ятати, що пітбулі – це не просто інші собаки. Вони – трохи більше за все, чим може бути собака.

timthumb1Характерістікі
Пітбулі володіють прекрасними фізичними та розумовими якостями, які роблять їх відмінними партнерами для відповідальних, активних і дбайливих власників. З іншого боку, ці ж видатні якості можуть утруднити звернення з ними для людей, у яких немає великого досвіду володіння собаками, або для тих, хто не дуже добре розбирається в породі.

навчання
На щастя, пітбулі дуже чуйні на тренування і хочуть зробити приємність. Тому настійно рекомендується брати їх на уроки послуху, як тільки вони будуть в курсі своїх уколів. (Пітбулі схильні до чумки і парво, тому важливо, щоб вони отримали всі щеплення, перш ніж вступати в контакт з іншими собаками або відвідувати місця, часто відвідувані іншими собаками). Добре вихований і слухняний пітбуль стане відмінним послом породи і допоможе боротися із забобонами і помилками.

Пітбулі дуже легко пристосовуються і навіть добре себе почувають у міському житті, якщо у них досить фізичних вправ або інших позитивних виходів для їх енергії. Багато пітбулі – легковажні котлети, але вони також можуть бути досить буйними, поки не дозріють. Зрілість у цієї породи може наступити досить пізно (в деяких випадках від 2 до 3 років). Пітбулі залишаються грайливими все життя і володіють відмінним почуттям гумору. Ці собаки змусять вас сміятися, як ніхто інший.

темперамент
Пітбулі – сильні, енергійні, спритні і потужні собаки. Вони також дуже винахідливі і цілеспрямовані. «Рішучість» – одна з їх найпомітніших рис. Що б вони не планували зробити, вони вкладуть в це своє серце і душу. Будь то втечу з недостатньо обгородженого двору, щоб досліджувати околиці, або знищення вашого нового дивана, коли він залишився вдома один, або підняття до вас на коліна, щоб обсипати вас поцілунками – вони просто не здаються.

Stahlkuppe (1995) пише: «Американський пітбультер’єр (APBT) або Am Staff, безумовно, не для всіх підходить вихованець. Будучи сильною собакою, вона зажадає достатнього і адекватного контролю. Деякі передбачувані літні власники або діти не зможуть забезпечити такий контроль. На думку багатьох досвідчених собаківників, новачок в собаці не повинен купувати APBT або Am Staff. Невпевнений в собі людина, яка хоче, щоб тільки агресивна собака підтримувала деяку особисту людську неадекватність, ніколи не повинен ставати власником однієї з цих собак ».

Ще одна дуже важлива характеристика собак пітбуля – їх дивовижна любов до людей. Ці собаки дійсно надзвичайно ласкаві і жадають людської уваги. Вони чудові обіймаються, і ніщо не зрівняється з натиранням живота. Фактично, більшість питбулей вважають себе болонками!

Данбар (1999) пише: «Сьогодні правильно вихований пітбуль так безмірно щасливий, зустрівши друзів свого господаря (або навіть

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.