ТОП-8 легендарних продуктів з Радянського Союзу, які діти СРСР пам’ятають до сих пір (Відео)

Які ще продукти з СРСР запали в пам'ять поколінню народився в Радянському Союзі, ви можете подивитися на відео нижче.

Хто народився або жив в Радянському Союзі прекрасно пам’ятають продукти, якими вони тоді харчувалися. Їх не забути не тому, що вони були якісні, а й тому, що їх було мало і не завжди вони були на обідньому столі.

Шпроти

Дуже якісні консерви та не завжди їх можна було дістати. Вони були якісними тому, що виловлюють кілька для шпрот тільки взимку або восени, коли рибка жирна. Пакували шпроти тільки в металеві консерви, бо в скляній банці вони б піддавалися дії сонячного світла.

Індійський чай зі слоником

Індійський чай зі слоником

Культовий продукт СРСР в харчовій промисловості. Придбати його було проблематично. Він був настільки дефіцитним, що його іноді дарували знайомим, розплачувалися за дрібні послуги та заварювали на святкові дні.

Кілька в томаті

Це справжній символ СРСР. Навіть Маргарет Тетчер після того, як побувала в СРСР, любила поїсти ці консерви та побалувати ними свого улюбленого кота. Кілька в томаті стала популярна в Союзі у зв’язку з низькою вартістю і доступністю.

Молоко згущене незбиране

Це ще один символ радянської епохи. Такого якісного і смачного продукту ніколи більше не робили. Зараз згущене молоко вже не той і смак у неї інший.

Ковбаса докторська

Незабутня смачна ковбаса докторська, яку дуже любили в Радянському Союзі. Спершу вона називалася сталінська, але потім її перейменували на докторську, бо її розробили провідні в той час доктора-дієтологи.

Які ще продукти з СРСР запали в пам’ять поколінню народився в Радянському Союзі, ви можете подивитися на відео нижче.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.