За день до аварії Титаніка дівчинка написала лист і викинула його в океан: через роки її послання знайшли

Команда експертів в Канаді намагається зрозуміти, справжнє чи цей лист, яке належить дівчині-пасажирці на "Титаніку", яка кинула його в море в 1912 році.

Було виявлено лист у пляшці, яке написала пасажирка, яка перебувала на кораблі “Титанік”. Його знайшли на пляжі в Канаді. Лист підлягає аналізу дослідниками.

Команда експертів в Канаді намагається зрозуміти, справжнє чи цей лист, яке належить дівчині-пасажирці на “Титаніку”, яка кинула його в море в 1912 році.

Дослідники в Університеті Квебека кажуть, що сім’я, яка проживає в New Brunswick, знайшла повідомлення в пляшці, викинутої на пісок пляжу Hopewell Rocks Beach 4 роки тому.

Згідно з американським журналу, Newsweek, лист було від 13 квітня 1912 року, за день до загибелі знаменитого корабля, і у нього був підпис 13-річної дівчинки, на ім’я Матильди Лефевр, яка була на шляху до свого батька, який покинув Францію в 1910 році та переїхав в Америку.

Повідомлення, написане французькою мовою: “Я кидаю це повідомлення у море посеред Атлантичного океану. Ми плануємо прибути в Нью-Йорк протягом декількох днів, хто знайде його, то він повинен розповісти сім’ї Лефевр в Льовені.”

П
Лист з “Титаніка”

Професор Maxime Gohair каже, що пляшка, яку знайшли, може бути першим артефактом, прибитим до американського узбережжя.
Експерти прийшли до висновку, що склад пляшки та стиль повідомлення не суперечать датою титанової катастрофи, але є ще деякі питання про нього, такі як різниця в методі письма, що викладається французькою школою дітям в той час.

Сім’я Matilde Lefevre ще у Франції та вже дізналася про цей лист від газети, Жака Лефевр каже, що Матильда – одна з тіткою його матері, і він сподівається, що повідомлення реально, бо це відображає частину спадщини і подорожі його сім’ї.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.