Дівчина дала притулок у себе на дачі втікача: ніхто не припускав, що трапилося далі (Відео)

Що було далі і як склалася доля Ірини та В'ячеслава, ви можете дізнатися з відео нижче. Подивіться цю історію, не пошкодуєте витраченого часу!

Різні бувають випадки в житті. Часом неймовірні історії можуть пробрати до сліз.

Ірина під’їжджала до своєї дачі. Була пізня осінь і звичайно вже багато дачники виїхали в місто. Чи не чулося музики та гавкоту собак.

Вона підійшла до своєї старенької дачі і подивилася на неї. Звичайно потрібен ремонт, – подумала Ірина. Виглядає вона не дуже. Перед цим вона зустріла дивного чоловіка і навіть злякалася.

Зараз коли вона залишилася одна на своєму подвір’ї, то подумала про нього.
Раптом Ірина почула шурхіт і побачила ту людину, яка їй зустрівся по дорозі. Він звернувся до Ірини з пропозицією про роботу. Грошей чоловік не просив, а тільки їжу.

Хоча було боязно, проте жінка погодилася. Через час вони пили чай і розговорилися. Виявилося, що звали його В’ячеслав Сергійович і він сказав, що втік недавно з колонії. Хоча людина не схожий був на ув’язненого, але Ірина спершу злякалася.

Хоча потім побачила, що В’ячеслав не агресивний і заспокоїлася. Бо йому нікуди було йти Ірина запропонувала чоловікові пожити у неї на дачі деякий час. Людина погодилася. Коли Ірина через час повернулася на дачу, то не впізнала її.

Осінній сад

Чоловік відремонтував, і пофарбував стареньку дачу і вона виглядала тепер пристойно. Дівчина зраділа. Так тривало деякий час. Саме більшого, чого боялася Ірина, це те, щоб його не побачили сусіди або не забрала поліція. Але сусідка вигляділа В’ячеслава і зателефонувала в поліцію

Що було далі і як склалася доля Ірини та В’ячеслава, ви можете дізнатися з відео нижче.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.