Реальна Рапунцель: дівчина не стригла волосся з п’яти років (Фото)

Перехожі запитують мене, чи можуть вони сфотографуватися, справжні чи моє волосся, просять доторкнутися до них і часто не вірять своїм очам, коли бачать мене.

Ви б хотіли мати довге волосся? А наскільки довгі? Деякі дівчата намагаються відростити довгу гриву, щоб сподобатися чоловікам або, щоб виділитися.

Реальна Рапунцель з натуральним волоссям довжиною близько 2 метрів розкрила секрет відрощування довгих пасом.

Крім простого догляду за волоссям, Олена використовує маски для волосся і масаж голови, щоб її грива виглядала гладкою.
За словами Олени, будь-який охочий може домогтися такої ж значної довжини волосся, як і вона, якщо проявить терпіння і прагнення відростити волосся.

Чоловіки люблять натуральних блондинок, і з такою довжиною я завжди в центрі їх уваги як серед місцевих жителів мого міста, так і в соціальних мережах.
Багато людей в місті знають мене і кожен раз, бачачи мене, захоплюються моєї довжиною і рідкісним золотистим кольором волосся.

Реальна Рапунцель

Перехожі запитують мене, чи можуть вони сфотографуватися, запитують, чи справжні мої волосся, просять доторкнутися до них і часто не вірять своїм очам, коли бачать мене.
Немає ніяких особливих незручностей в тому, щоб мати таку довжину волосся, але якщо я розпускаю волосся, я наступаю на них, це єдиний незручний момент. Я намагаюся збирати волосся у високий хвіст, щоб волосся не торкалися землі”.

Олена продовжила обговорювати свій розпорядок догляду за волоссям і то, як, на її думку, будь-хто може домогтися таких довгих волосся, як у неї.

“Моя порада тим, хто хоче довгих і здорового волосся, – кожна жінка може відростити своє волосся так само як у мене, якщо у неї є велике бажання і прагнення”, – сказала Олена.

“Я мою голову раз на тиждень, сам процес миття займає хвилин тридцять, але перед цим роблю зміцнюючу маску, з якої ходжу близько години. Я ніколи не сушу волосся феном, які не розчісую мокрі, дуже акуратно промокають рушником, щоб ввібрати зайву вологу. Моє волосся – результат багатьох років важкої роботи, а не всього лише кількох місяців”.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.