Над 82 річним дідом посміялися коли він прилетів на Мальдіви і замовив шикарний номер, а даремно (Відео)

Що було далі і як 82 річний дідусь провчив зарозумілого хлопця, ви можете дізнатися, подивившись відео нижче.

Роман Семенович – літній чоловік у віці 82 року прилетів на Мальдівські острови. Він разом з усіма відпочивальниками підійшов на ресепшн для оформлення. Люди в черзі почали його пропускати до адміністратора. Коли він підійшов до неї, то оголосив, що хоче ключі від свого номера з широким ліжком.

Почувши це хлопець, який стояв поруч засміявся і голосно, щоб усі чули, уточнив – навіщо дідові широке ліжко в такому віці. Йому вже пора гріти свої кістки на дивані вдома перед телевізором. Однак Роман Семенович не зреагував на шпильки молодої людини та пропустив всі мимо вух. Хлопець продовжував уражати та хотів, щоб його підтримали поруч стоять люди. Але чергу не відгукнулася.

Його супутниця розлютилася як себе веде її хлопець і вони посварилися. На наступний ранок Роман Семенович одягнув м’який білий халат і вийшов до моря, де вже були всі відпочивальники Там же був і Паші – вчорашній хлопець, який приставав до діда. Побачивши Романа Семеновича,

Мальдіви

Паша вирішив помститися йому за вчорашню поразку запропонував дідові парі – хто швидше перепливе басейн. Він явно був упевнений, що Роман Семенович програє. А хто програє, то Павло запропонував, що ввечері повинен оголосити привселюдно, що він людина нетрадиційної орієнтації.

Дідусь погодився. Всі навколишні зацікавилися і витягли свої телефони, щоб знімати змагання. Паша в передчутті перемоги радів. Однак, коли Роман Семенович скинув халат, всі ахнули.

Що було далі і як 82 річний дідусь провчив зарозумілого хлопця, ви можете дізнатися, подивившись відео нижче.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.