Вірний собака чекає біля дверей лікарні після того, як хворого господаря терміново відвезла швидка допомога (Відео)

Після того як його власник захворів і був доставлений в лікарню, собака Бончук пішла за машиною швидкої допомоги та кожен день поверталася.

Собаки вважаються найвірнішими друзями людини. Вони не тільки потішні та розважають своїх господарів, а й охороняють будинок. Деякі “працюють” поводирями, коли людина сліпий або у нього проблеми з руховою системою. Інші можуть лікувати свого господаря тільки своїм виглядом. У того відразу підіймається настрій, і людина відчуває себе краще.

Є багато підтверджених випадків, коли собаки рятували своїх господарів і їхніх дітей.

Вони також допомагають на полюванні та в подорожах.

З давніх часів люди помітили, що якщо в родині є чотириногий вихованець, то в родині моральний і психологічний клімат відмінний.

Собаки настільки прив’язуються до людини та людина до них, навряд чи між людьми буває така дружба.

Підтвердження цьому можна побачити на відео нижче.

Була помічена вірна собака, яка кожен день чекала свого хворого господаря біля лікарні, поки його не виписали через тиждень.

Собака Бончук переслідувала машину швидкої допомоги, яка доставила свого господаря Джемаль Сентурка в лікарню міста Трабзон.
Дочка Сентурка, Айнур Егелем, відвезла Бончук додому, але вона щодня поверталася до лікарні.

Де господар?

Охоронець сказав: “Вона приходить кожен день близько 9 ранку і чекає до темряви. Вона не входить. Коли двері відкриваються, вона заглядає всередину”.
На щастя, Джемаль видужав, і він і його собака нарешті возз’єдналися, коли в середу він виїхав з лікарні в інвалідному кріслі.
Після виписки Сентурка пара разом відправилася додому.
Він сказав: “Вона дуже до мене звикла. І я теж постійно сумую за нею “.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.