У милої собачки постійно стирчить мову з рота – і ніхто не знає чому

Один маленький песик став великим хітом у Лідсі через його власної маленької примхи, яка повністю пов'язана з його мовою.

Собачка, схожа на ведмедика і на прізвисько – Ведмідь, чотирирічний поморський хрест ши-тцу, залишив ветеринарів в замішанні, так як його язик постійно стирчав з рота

Собаки просто кращі, чи не так? Вони милі і пухнасті, витягують нас з дому, щоб тренуватися і люблять обніматися.

І вони також роблять найсмішніші речі – наприклад, намагаються сісти на коліна свого власника, навіть якщо вони дуже великі.

Один маленький песик став великим хітом у Лідсі через його власної маленької примхи, яка повністю пов’язана з його язиком.

У чотирирічного поморського ши-тцу, завжди висунутий язик з рота.

Його власник Олександр Кой каже, що вперше помітив це, коли маленькому цуценяті було всього шість місяців.

 ""

«Це сталося дуже раніше», – сказав консультант-терапевт.

«Це було дійсно дивно, тому що в шість місяців його язик дійсно висовувався весь час».

Олександр взяв песика до ветеринарів, щоб з’ясувати, що саме відбувається – і навіть експерти були збиті з пантелику язиком собаки.

Він продовжив: «Ветеринари запевнили мене, що це не медична проблема або проблема в будь-якому випадку, але в рівній мірі не могли пояснити, чому це відбувається».

Хоча власнику собаки нема про що турбуватися, він стверджує, що є одна проблема, з якою собака часто стикається, тому що у неї стирчить язик.

«Його язик висихає, тому йому потрібні маленькі глотки води, щоб зволожити його, особливо при тривалих прогулянках», – пояснив Олександр.

“Це не викликає у нього ніякого дискомфорту, а просто змушує його виглядати так, ніби він весь час висуває свій язик! ”

Дуже зухвалий, коли всім показує язика!

Він додав, що у Медведя немає проблем, коли справа доходить до їжі або пиття – у всякому разі, він любить свою їжу “занадто сильно “.

«Він буде стояти на задніх ногах і трохи потанцювати заради їжі».

Ведмідь описується як «наймиліша собака» його власника, як «ідеальний маленький плюшевий ведмедик» – ось що надихнуло так його назвати.

 ""

І хоча у нього поки немає великих передплатників в Instagram, оскільки Олександр був надто зайнятий, щоб працювати з обліковим записом, можна було б почати роботу дуже скоро.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.