В 13.16 – Розбився літак. Десятки людей загинули. Пакистан, Карачі. (Відео)

Аеробус A-320 авіакомпанії Pakistan International Airlines (PIA), зазнав аварії і впав в житловий квартал міста Карачі, пошкодивши 4 житлових будинки.

Чорний дим огорнув частину району м Карачі в Пакистані. Це горів літак впав 22 травня в житловий квартал.

Аеробус A-320 авіакомпанії Pakistan International Airlines (PIA), зазнав аварії і впав в житловий квартал міста Карачі, пошкодивши 4 житлових будинки. Згідно даних, на ньому перебували від 90 до 107 людей. Конкретних даних пакистанська сторона ще не оприлюднила, однак у що знаходяться на борту літака людей, вижити шансів небагато.

 ""

Літак здійснював рейс з Лахора в Карачі. Він трохи не долетів до аеродрому Джина.

Зараз там знаходяться військові і спеціальні служби Пакистану.

Люди, які бачили як падав літак, констатують, що він стрімко впав на житловий квартал. Фахівці думають, що тут мало місце технічна несправність літака. На борту літака, також були 7 членів екіпажу.

Аеробус повинен був приземлитися в Карачі в 14.45 за місцевим часом.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.