«Тепер ти поплачь». Дівчина помстилася своєму хлопцеві надіславши йому тонну цибулі

Дівчина вирішила, що якщо вона страждає і плаче, то чому б не заплакати і її екс-бойфренда.

Китайська дівчина оригінально помстилася своєму колишньому хлопцю. Нею було замовлено 1000 кг цибулі. Його вона направила, щоб хлопець також плакав як і вона коли вони розлучилися і він заподіяв їй душевний біль.

Китайські журналісти з’ясували чому вона так вчинила. Про те, що хлопець зраджує їй (прізвище дівчини Чжао), вона зрозуміла, коли прочитала телефонну переписку з її суперницею.

Коли вона розлучилася зі своїм хлопцем, то деякий час не могла прийти в себе і часто плакала, особливо вночі. Вона дізналася, що її колишній хлопець почувається нормально, совість його не мучить і він насолоджується життям з іншими дівчатами.

Помста, яку вона придумала, відрізнялася оригінальністю і логічно була правильною. Дівчина вирішила, що якщо вона страждає і плаче, то чому б не заплакати і її екс-бойфренда. Купивши тонну цибулі за 1000 юанів (3760 грн.), Вона замовила перевізника і автомашина відвезла цибулю за адресою де проживав її колишній хлопець. До тонні лука вона доклала записку: «Я плакала три дні, тепер твоя черга».

 ""

Через п’ять годин вантаж прибув за призначенням.

Як відреагував її колишній бойфренд, журналісти не знають. Однак дівчина заспокоїлася і відчуває себе добре і у неї з’явився інтерес до життя.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.