Згодом серце зникне: дитина народилася з унікальною родимкою на лобі (ФОТО)

Дитина з'явилася на світ з незвичайною родимкою на лобі у вигляді серця. Лікарі кажуть, що з часом воно зникне.

Кожна медсестра фотографувалася з цим унікальним хлопчиком. Дитина народилася з родимкою на лобі, яка схожа на маленьке сердечко.

Ребенок с родимым пятном
Дитина з родимкою

Батьки малюка спочатку не зрозуміли в чому справа. Батько хлопчика навіть пробував стерти серце з лобика сина. Але потім стало ясно, що дитину поцілував сам Бог.

 ""

Мама і тато незвичайного хлопчика кажуть, що це символ їх великої і міцної любові. Сина назвали Чінар, і він швидко завоював увагу оточуючих. Ніхто не може стримати усмішки, коли бачить «серцевого хлопчика». До речі, так його прозвали в садку.

 ""

Дитині вже 4 роки, і його незвичайне сердечко теж виросло. Лікарі повідомили батькам, що родима пляма з часом зникне. Але поки хлопчик не перестає радувати і маму з татом, і звичайних перехожих.

 ""

 ""

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.