Народився хлопчик із зайвими пальцями

У Китаї з'явився на світ хлопчик з патологією.

Несподіваний діагноз поставили китайській дитині, коли вона вже народилася. Під час вагітності ніхто навіть не підозрював, що щось може бути не так. Навіть лікарі вчасно нічого не помітили. У новонародженого хлопчика 31 палець. Малюк має п’ятнадцять пальчиків на руках і шістнадцять на ногах. Крім цього, також – дві долоні на обох руках, але вже без пальців.

Дитину звуть Хонхон, його батьки дуже хочуть йому допомогти. Лікар із Хунань, що в Китаї, попереджає, що це дуже складна операція.

Таку патологію називають полідактилія. Це відхилення, при якому людина народжується з додатковими фалангами пальців. Зустрічається дефект вкрай рідко, десь один з тисячі людей буде з таким захворюванням.

У мами Хонхона також є додаткові пальці на всіх кінцівках. Жінка боялася, що майбутня дитина теж буде страждати. Тому багато разів проходила обстеження в клініках Китаю. Клініка за клінікою, але всі лікарі в один голос говорили, що хлопчик здоровий.

Китайська дитина народилася з важкою полідактилією. На ногах по 8 пальців. На одній руці теж 8, на інший – 7 пальців.

Лікар з Китаю повідомив батькам, що хлопчик може в три місяці не перенести анестезію. Операція потрібна, але зроблять її, коли Хонхон підросте. Приблизно в 1,5-2 роки можна робити, потрібно щоб кістки до кінця сформувалися.

Така операція не дешева. Вона коштує приблизно сотні тисяч юанів. Батьки Хонхона з усіх сил намагаються зібрати гроші для сина.

Один юань (1 ¥) дорівнює 3-м гривням 51 к (3, 51 ₴).

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Незвичайні молодята з різницею у віці 34 року: як їм вдалося зберегти шлюб?

Нагадаємо, закордонні зірки, що не закінчили школу, але стали успішними.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.