6-річний брат закрив сестру від собаки, яка на неї напала: хлопчикові наклали 90 швів. Навіть сам Капітан Америка подякував за відважний вчинок

Хлопчик врятував молодшу сестричку від укусів собаки, яка раптово напала на дитину. З дівчинкою усе добре, а ось її захиснику наклали 90 швів на обличчі.

На дівчинку напала собака, але її старший брат по імені Бріджер закрив її своїм тілом. Злий пес кілька разів вкусив дитину за обличчя і голову. Маленькому героєві наклали дев’яносто швів, – цією історією поділилася Ніколь Уокер на своїй сторінці в Інстаграм, яка є тіткою Бріджера.

Мальчика покусала собака
Хлопчика кілька разів вкусила собака

Жінка повідомила, що її племінник хоробрий хлопчик. Він сказав:

«Якщо хтось повинен був померти, я думав, що це повинен бути я».

Зараз Брійжер уже відпочиває удома. Він ще не може широко посміхатися, але у нього прекрасний настрій.

Бриджер
Бріджер

Не тільки родина пишається своїм маленьким героєм. Сам «Капітан Америка» (якого зіграв американський актор Крістофер Роберт Еванс у декількох фільмах від кінокомпанії «MARVEL») подякував хлопчику і сказав, що його сестрі дуже пощастило мати такого старшого брата.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.