У молодої жінки вже два роки безупинно росте живіт, а лікарі безсилі – мама двох діток в розпачі

Живіт аномальних розмірів у 36-річної жінки виріс буквально за 2 роки і зараз збільшується на 1-2 см кожен місяць в діаметрі. Допомогти їй поки ніхто не зміг.

Цю жінку звуть Хуан Госянь, вона живе в китайській провінції Гуйчжоу. Про її трагічну ситуацію повідомило на весь світ видання Daily Mail, після того, як вона через лікарів і журналістів попросила допомоги у світової спільноти. У неї вдома їй ніхто допомогти не може, навіть діагнозу цього дивного стану немає.

Хуан Госянь
Хуан Госянь

Хуан Госянь живе в небагатій родині в селі Дачжі, вона втратила роботу через цю хворобу, чоловік перебивається випадковими заробітками і практично не бував удома. А тепер він пропав взагалі. Хуан сама вже не може навіть приготувати їсти і прибрати в будинку через катастрофічних розмірів живота.

Спочатку жінка сама висловила припущення, що завагітніла 3-ою дитиною. У неї є син 9-ти років і 6-річна дочка. Потім у неї почалися сильні болі. Місцевий лікар (один на всю округу) дав їй укол знеболюючого і після цього її ніщо не боліло.

Через кілька місяців Хуан знову звернулася до лікарів, так як живіт ріс аномально, а ніяких ознак вагітності  жінка, яка двічі народила, не відчувала.

Хуан Госянь в серпні 2020 навіть складно вставати
Хуан Госянь в серпні 2020 навіть складно вставати

Місцеві доктори тільки руками розвели. Їй вже поставили купу діагнозів: рак всіх внутрішніх органів окремо і оптом, цироз печінки, аномальна доброякісна пухлина яєчників. Була навіть операція по відкачці рідини з черевної порожнини, але після неї нічого не змінилося.

Сьогодні вага жінки, яка спочатку важила менше 50 кг (біля 48 кг), складає більше 72 кг.

Живіт Хуан Госянь зараз
Живіт Хуан Госянь зараз

Відчайдушні жінка, у якої грошей немає навіть на їжу, попросила допомоги у інших країн – все-таки її випадок унікальний, а китайська влада просто не відповідають на її звернення. Одна клініка погодилася взяти її на обстеження і потім – лікування, але просить внести 30 тисяч юанів (близько 120 тисяч гривень) відразу. А все інше вони беруть на себе.

Таких грошей неграмотна жінка собі навіть уявити не може. Ось така от історія.

Хуан Госянь з дітьми
Хуан Госянь з дітьми

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.