Барбертонська ромашка: У кого є ця квітка – признавайтесь?

Барбертонская ромашка - це загальна назва для Gerbera Jamesonii, також відомого як Transvaal або Gerbera daisy. Широкий асортимент яскравих квіткових кольорів дозволив цьому квітучому глейкою рослині стати популярним домашнім рослиною протягом ряду років.

Барбертонская ромашка це загальна назва для Gerbera Jamesonii, також відомого як Transvaal або Gerbera daisy.

Широкий асортимент яскравих квіткових кольорів дозволив цьому квітучому глейкою рослині стати популярним домашнім рослиною протягом ряду років.

Родом з Південної Африки, цей вид є багаторічною рослиною в більш теплому кліматі, але в більш холодних країнах (помірних регіонах) він вирощується як однорічна і квітуче горшкові рослини. Є багато сортів і гібридів, які більш компактні в зростанні, ніж основний тип.

Привабливі яскраві квіти зробили маргаритки Gebera чудовим вибором весільного букета. Для тих, хто вважає за краще, щоб вони були ближче до шкіри, вони також є популярним вибором квіткових татуювань.

Цвітіння: ромашка Barberton доступна в багатьох кольорах від білого до яскраво червоного і різних відтінків. Гібриди, що продаються в садових центрах, дають два або більше длінностебельних стебла з однією квіткою на вершині. Капітула (головка квітки) має ширину приблизно 5 см і демонструє безліч м’яких пелюсток з центральної частини тичинок, пиляків і килимів, які виглядають видатними поблизу.

Вирощені в приміщенні, вони можуть цвісти в будь-який час року і кожна квітка живе до 4 6 тижнів.

Листя: листя досить привабливі ромбовидні з не рівними або хвилястими краями. Майте на увазі, що ці листи тонкі і легко пошкоджуються. Коли листя пошкоджуються, їх необхідно видалити і тоді рослина може стати непривабливим.

Рівень відходу: За гербери jamesonii легко доглядати, будь то вирощені в приміщенні або на відкритому повітрі. Це ніжні рослини, які не переносять морозу. У приміщенні їм потрібно сонячне світло, вологий грунт і середні температури, тоді природа подбає про решту.

Барбертон Дейзі Догляд Інструкції

Температура: середні температури 13 24 C є придатними.

Світло: любитель прямих сонячних променів і яскравих підвіконь. Помістіть близько до південного, східного або західного вікна, щоб забезпечити достатньо сонячного світла.

Полив: найкраще підтримувати грунт вологою. Як тільки грунт стане злегка сухий на дотик, відразу ж забезпечте її водою, або рослина починає швидко в’янути.

Грунт: Рекомендовано суміш для торфованія з 2 частинами торфу і 1 частиною перліту.

Добрива: під час цвітіння під годуєте збалансованим рідким добривом кожні 2 тижні.

Вологість: Гербера любить рівень вологості вище середнього.

Розмноження: вони в основному розмножуються насінням, хоча батьківська рослина також можна розділити або використовувати кореневі живці.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Цикламена: Як правильно вибирати, як доглядати, у кого краще цвіте

Нагадаємо, Життя було спокійніше, а шоколад і цукерки смачніше: ТОП-5 цукерок СРСР

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".