Лабрадор отримав удар головою від винного приятеля за те, що він настукав господареві (Відео)

Обвинувачений один кілька разів ударив мордочкою іншого лабрадора за зраду.

Власник собаки поділився в TikTok веселими кадрами моменту, коли один з їх лабрадорів відреагував на те, що його друг настукав за те, що влаштував безлад на підлозі.

Люди не могли стримати посмішку через те, що собака настукала на його винного приятеля, і за те, як він жорстоко відреагував на зраду.

Був помічений власник, протягнувши руку своїм чотирьом собакам, двом білим лабрадорам і двом маленьким коричневим кучерявим дворним, які вишикувалися в лінію перед ним.

Коли всі вони невинно дивляться на нього, він запитує їх про шматок рваної тканини, залишеному на землі, питаючи: «Хто це зробив, га?» поки один з лабрадорів не виявить винуватця.

Обвинувачений один кілька разів ударив мордочкою іншого лабрадора за зраду.

Власник популярної облікового запису Tiktok @petsbaby підписав короткий кліп: «Не бреши!» з трьома сердитими смайликами.

З моменту публікації це веселе відео було переглянуто понад 22 мільйонів разів, отримало більше ніж 2,5 мільйона лайків і 27 000 коментарів.

Один сказав: «Інша собака виглядає такою сумною після того, як її вдарили».

 ""

Інший написав: «Я тільки що став свідком жорстокого поводження».

Третій прокоментував: «Він дійсно сказав, що стукачі отримують за це».

Але деякі люди були спровоковані контентом, оскільки один нещасний користувач написав: “Я радий, що я не єдиний, кому не подобається це відео. У мене рідко коли виникають погані флюїди, але ви можете буквально відчути це через нерішучість собаки. ”

У відповідь один чоловік сказав: «Мої собаки буквально кусають одне одного, щоб пограти, і ви турбуєтеся про те, що один з них вдарить інших головою об стіну? Думаю, у вас ніколи не було великих собак ».

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.