7 акварельних ілюстрацій, які намальовані з використанням справжніх осіннього листя (Фото)

На мій погляд, осінній сезон - це диво, і особисто мені це дуже подобається.

Я Аллен Шоу, індійський художник, ілюстратор і оповідач з Берліна. Я отримав освіту режисера анімаційних фільмів, але більше не займаюся кіновиробництвом. Щороку восени роблю серію ілюстрацій. Тому, надихнувшись нинішнім сезоном цього року, я вирішив зібрати листя, сфотографувати їх, а потім додати акварельні ілюстрації, щоб висловити свою любов до них.

На мій погляд, осінній сезон – це диво, і особисто мені це дуже подобається. Я забув згадати, що це також моя улюблена пора року.

В основному я використовую акварель, але для цієї серії я використав фотографію як основу. Клацнувши зображення, я вивчив характер композицій, а потім почав робити фігури, відповідні контексту фотографій. Сподіваюся, вони вам сподобаються так само як я їх створював.

# 1 Поки ви милостиво падаєте, я намагаюся зберігати рівновагу!

 ""

# 2 Заграй мені колискову!

 ""

# 3 Осінь, вона йде!

 ""

# 4 Осінній вітер

 ""

# 5 Привіт!

 ""

# 6 Осінній балет

 ""

# 7 Шести струнна

 ""

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.