Ми попросили фотографів з усього світу показати нам, що для них означає справжність. (Фото)

У конкурсі не було категорій, тільки центральна тема, присвячена автентичної фотографії.

Цього літа міжнародний фотобанк «Depositphotos» запустив свій перший фотоконкурс для підтримки незалежних фотографів в їх творчої та професійної діяльності. Тема конкурсу була «Автентичність 2.0», щоб спонукати учасників поділитися своїм баченням дійсності, запам’ятовуючи відверті моменти повсякденного життя. У конкурсі не було категорій, тільки центральна тема, присвячена автентичної фотографії.

Щоб надати свободу творчості, кожен фотограф міг уявити на конкурс до п’яти зображень. Інші вимоги полягали в тому, щоб заповнити форму, позначити офіційний акаунт конкурсу @depositphotos_contest і включити короткий опис представленого зображення в якості продовження хештега # Authentity_is. Всього за півтора місяці +1884 фотографа представили свої роботи на конкурс і поділилися понад 5200 зображеннями під хештегом #authenticity_is. Протягом всього конкурсу Depositphotos відбирала зображення посіли друге місце і розміщувала їх у своїй стрічці в Instagram.

Конкурс судили незалежні фотографи, відзначені міжнародними нагородами Даро Сулакаурі, Роза Рот, Ельдар Хамітов, Мікаель Таймер і Катя Кондратьєва. Вони оцінювали роботи за наступними критеріями: відповідність темі, унікальність концепції, творча композиція та обрамлення, технічна досконалість / виконання і загальне художнє враження.

Переможці отримали три без дзеркальних фотоапарата, які вони вкладуть в майбутні творчі пошуки фотографів.

# 1 Автор: Хан Фан

 ""

# 2 Азім Хан Ронні

 ""

# 3 Юлія Добровольська

 ""

# 4 Михайло Капичка

 ""

# 5, 1 місце, Стефано Дзоккі, Італія

 ""

# 6 2-е місце по Каталін Сараса, Франція

 ""

# 7 Барун Раджгарія

 ""

# 8, 3-е місце, Мохаммад Хедайет Саркер, Бангладеш

 ""

# 9 Автор: Хан Фан

 ""

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.