Хочете прожити довше – дотримуйтесь дієти

Як жити довше: уникайте такого типу дієти, якщо хочете збільшити тривалість життя. Як жити довше - це питання на устах людей.

Як жити довше: уникайте такого типу дієти, якщо хочете збільшити тривалість життя
Як жити довше – це питання на устах людей. Що ж, відмова від певного типу дієти пов’язаний зі збільшенням тривалості життя. Що це?
Дієта може зіграти вирішальну роль у вашому загальному здоров’я. Не дивно, що те, що ви кладете всередину свого тіла, може вплинути на ваше довголіття.

Якої дієти краще уникати?

Дослідники з Університету Абердіна заявляють: «Обмеження споживання калорій практикується як метод збільшення як тривалості, так і якості життя на протязі більше 500 років».
Грунтуючись на своїх дослідженнях на тварин, проведених за останні 100 років, вони прийшли до висновку, що «обмеження калорій протягом усього життя може продовжити життя до 50 відсотків у гризунів».
Дослідники додали: «Цьому ефекту відповідають глибокі впливу на вікові захворювання, в тому числі зниження ризику розвитку раку, нейродегенеративних захворювань, аутоімунних захворювань, серцево-судинних захворювань і діабету 2 типу».
Важливо відзначити, що «більшість даних про вплив обмежень калорій у ссавців отримані на роботах на гризунах».
Керівні принципи від NHS заявляють, що загальне рекомендований щоденне споживання калорій становить 2000 для жінок і 2500 для чоловіків.
Калорії є мірою того, скільки енергії містить їжа або напої.
Кількість енергії, яке кому – то потрібно, залежить від того, наскільки ви активні
Дослідники з Медичної школи Вашингтонського університету змістили акцент на обмеження калорій на людей.
Вони прийшли до висновку: «Дані досліджень на людях показують, що тривале обмеження калорій при достатньому споживанні поживних речовин призводить до зниження ризику розвитку діабету 2 типу, гіпертонії, серцево – судинних захворювань і раку».
Проте, дослідники стверджують, що цілком можливо, що переваги, які зазнали практикуючі при обмеженні споживання калорій, можуть бути пов’язані з високою якістю веганскої дієти, яку вони споживали.
Обидва дослідження припускають, що секрет довгого життя полягає в тому, щоб уникнути переїдання

Як я дізнаюся, скільки калорій в моїй їжі?

Калорії зазвичай пишуться як «ккал» або «кДж» на етикетці харчування, зазначеної на упаковках з продуктами.
Це можна знайти під заголовком «енергія». Майте на увазі, однак, що більшість калорій дається на 100 грам або 100 мл, і тому не посилаються на калорії, знайдені в усьому пакеті.
У NHS є перевірка калорій, яка може сказати вам, скільки калорій міститься в більш ніж 150 000 різних продуктів харчування і напоїв.
Також доступні для завантаження програми для відстеження споживання калорій.
Обмеження споживання калорій може допомогти знизити надлишкову масу тіла і жир на животі – обидва ці фактори пов’язані зі скороченням тривалості життя.
План зниження ваги NHS рекомендує щоденне споживання калорій в 1900 ккал для чоловіків і 1400 ккал для жінок.
Вправи також є життєво важливою частиною переміщення деяких зайвих кілограмів.
NHS пропонує 150 хвилин помірної активності кожного тижня.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: ТОП-8 міфів та фактів про коронавірус, які повинен знати кожен чоловік

Нагадаємо, Крихітний покинутий щеня і кошеня – кращі друзі

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина .

Популярне

Схожі статті

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?