Трендовий манікюр осені – оксамитові нігті: Оля Полякова показала наймодніший дизайн

Тренди на манікюр змінюються зі швидкістю світла, тому ми створили для вас добірку модних цієї осені дизайнів. Оля Полякова продемонструвала на своїх нігтиках трендовий осінній манікюр

Загальновідомий факт: мода завжди була, залишається і завжди буде циклічною. Зараз молодь носить “джинсівки” та речі своїх батьків, якими ті хвалилися у далекі 90-ті. Так само вже наші діти діставатимуть із найвищих полиць шаф старе батьківське вбрання.

У світі nail-майстрів все відбувається за тим же циклічним і незмінним сценарієм – дизайни стають популярними, потім їхня популярність вщухає, а потім вони знову повертаються в моду. Так, в осінніх трендах 2022-2023 є багато дизайнів, які ви стовідсотково вже робили раніше.

Форма нігтів

Найпопулярнішими формами нігтів цієї осені стали мигдалеподібні та овальні, а також квадратні нігті. “Мигдаль” – це витончена форма нігтьової пластини, яка візуально робить пальці довшими і надає ручкам витонченості. Зазвичай така форма підходить для довгих нігтів.

Гострий квадрат надає образу серйозності та суворості. Така нігтьова пластина дозволяє майстру “розгулятися” при промальовуванні обраного вами дизайну.

Дизайн

Почнемо з того, які ж кольори цього сезону користується особливою популярністю. Якщо хочете бути найтрендовішою, зверніть увагу на яскраво-рожевий, небесний блакитний, класичний червоний, темно-синій, оливковий або хакі, какао та молочний кольори. Крім того, популярними будуть сірий, жовтий та фіолетово-синій відтінки лаку.

Щодо дизайнів, то найпопулярнішими варіантами цього року вважають блискітки. Світловідбивний лак, гліттер, великі та дрібні блискітки красиво доповнять нюдовий манікюр. Головне – не переборщити з кількістю “блиску”. Пам’ятайте, що все добре, що в міру.

Блестки у тренді цієї осені
Блестки у тренді цієї осені

У моді залишаються однотонні нігті. Якщо не хочете морочитися з дизайном або ж ви просто не любите строкаті малюнки і “блискучки” на нігтях, то обирайте трендовий відтінок лаку і заощадите собі час. Оля Полякова також є прихильницею однотонних манікюрів.

Оля Полякова воліє однотонне покриття
Оля Полякова воліє однотонне покриття

Цього сезону також популярний так званий анімалізм – на нігтях малюють забарвлення різних тварин, комбінуючи малюнки із симпатичними кольорами лаків. Ольга Полякова в одному зі своїх сценічних образів зробила подібний манікюр.

Анімалізм в образі Олі Полякової
Анімалізм в образі Олі Полякової

Схожі статті

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.

Якщо у вас є банани і шоколад, приготуйте цей приголомшливий десерт за 5 хвилин: без духовки та желатину

Смачний, ніжний і легкий десерт всього з двох інгредієнтів – не вигадка, а реальність. Скуштувавши цей смаколик, неможливо відгадати, з чого він зроблений.

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.