Як кияни провели перший день без метро? (Фото)

18 березня українці користувалися тільки наземним громадським транспортом. Так як з вчорашнього дня київське метро закрили на період карантину.

Об’їхати Київ без метро не так легко, як багатьом може здатися. Особливо, коли швидко треба дістатися на роботу, а місць у громадському транспорті немає. Нагадаємо, що в зв’язку з коронавірусом українське метро тимчасово закрили 17 березня у 23:00.

Карантин ввів деякі правила в наше життя, які багато хто вже спокійно порушує. Прийняли рішення, що в громадському транспорті має одночасно їхати не більше 10 пасажирів. Розглянемо таке нововведення на прикладі столичного маршрутного таксі №220 (вул. Тростянецька ↔ Музей авіації).

Маршрут автобуса №220 вул. Тростянецька ↔ Музей авіації
Маршрут автобуса №220 вул. Тростянецька ↔ Музей авіації

Як бачимо, даний маршрут їде з лівого берега Києва на правий берег. На його шляху 31 зупинка в прямому напрямку і 29 – в зворотному.

На початку поїздки в автобусі маршрутом №220 було трохи людей. Хтось навіть у дорозі мандарини їв. Біля Метро дійсно була поліція і черга з пасажирів. Правоохоронець зайшов у салон громадського транспорту і порахував, скільки там уже людей.

Початок маршруту автобуса №220
Початок маршруту автобуса №220
Поліція контролює кількість пасажирів
Поліція контролює кількість пасажирів

Далі зупинка за зупинкою і кількість пасажирів перевалила за десятку і досягла цифри 43. Про коронавірус і карантин нагадували пару людей, які носили респіраторні маски.

Поліції більше не було ні на одній зупинці. Люди весь час заходили, а водій ніяк не реагував. Пасажири також не звертали уваги, тільки чутно було запах народного антисептика, часнику і цибулі.

Така ж ситуація і на інших маршрутах.

Зупинка біля метра Шулявська
Зупинка біля метра Шулявська

Існує думка, що правила придумали для того, щоб їх порушувати. Але чи варто так ризикувати своїм здоров’ям?

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як коронавірус впливає на курців – ви про це повинні знати

Нагадаємо, кіт врятував дитину від падіння зі сходів. (Відео)

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.