“Мир точно божеволіє “: Зеленський відреагував на напад на людей в його рідному Кривому Розі

Напередодні Кривий Ріг і всю Україну сколихнула новина про те, що там невідомий чоловік почав нападати на перехожих з ножем. В результаті є жертви і поранені.

7 листопада чоловік з ножем напав на перехожих. У результаті двоє людей померли на місці, ще вісім доставлені в лікарню, серед них і 8-річний хлопчик. Самого його відразу затримали. Він заявив, що він нібито посланник Бога, і вбивав людей, тому що його попросив Бог.

Правоохоронні органи будуть проводити експертизу на осудність нападника

Також чоловік, який вчинив злочин, розповів, що його план був – вбити 15 осіб. Чи постраждав ще хтось від рук цього зловмисника – поки невідомо. На цю жахливу новину вже відреагував і президент України Володимир Зеленський, який народився в Кривому Розі. Він заявив, що ці події є проявом абсолютного тероризму за змістом, суті, наслідків та жаху, щоб залякати людей.

Нападник з Кривого Рогу
Нападник з Кривого Рогу

«Абсолютно ясно, що силовики повинні зробити все для того, щоб вулиці наших міст стали більш безпечними. Превенція злочинів – ось це вважаю головним завданням для правоохоронців. Ми, суспільство, повинні чітко розуміти, хто і де може становити загрозу. Принаймні частина з таких негідників, які несподівано йдуть зі зброєю на людей на вулицях наших міст, точно як-то демонстрували в попередньому житті, які можуть зробити подібне. Ми повинні про це знати », – написав глава держави.

Зараз відомо, що нападника затримали. Йому протягом трьох діб повинні обрати запобіжний захід і статтю, по якій йому оголосять про підозру.

Схожі статті

Поживний салат, який ніколи не набридне: головна “родзинка” – капуста. Заправляю цікавим соусом без майонезу

Соковита капуста ідеально поєднується з яблуком, солодкою кукурудзою, яйцями та особливою заправкою на основі йогурту. Обов'язково спробуйте!

Ну дуже смачний! Салат, від якого я ніколи не зможу відмовитися: готую з куркою і прикрашаю картоплею фрі

Ніжний салат з куркою і хрумка картопля фрі зверху – це справжня насолода. Приготуйте цей салат раз і він гарантовано стане вашим улюбленим.

Не знаю нічого кращого за вишневий шоколадний пиріг: тісто готую за 5 хвилин плюс ще 35 на випікання

Вишневий заливний пиріг готується дуже швидко. Влітку його можна робити зі свіжих ягід. Взимку – з морожених. Тісто місити не потрібно. Просто все змішуєте та відправляєте до духовки.