Повний локдаун вже через три тижні. Прем’єр-міністр дав прогноз по карантину в Україні Важлива новина

З огляду на те, що практично кожен день Україна ставить нові рекорди за кількістю хворих, в уряді задумалися про посилення карантинних заходів.

Минулого тижня на законодавчому рівні затвердили “карантин вихідного дня “. Однак від кардинально ситуацію не змінив. Хоч і прогнозується, що протягом двох тижнів він повинен дати результат в 20% на зменшення. Поки статистика залишається сумною, у Верховній Раді розглядають жорсткий карантин – такий, який був навесні.

Не працюватимуть бари, кафе, ресторани, перукарні, кіно, спортзали і все інше

Повний локдаун в Україні
Повний локдаун в Україні

Уже через три тижні в Україні планують прибрати зонування і всюди закрити підприємства, залишивши тільки продуктову промисловість і аптеки. Про громадському транспорті поки мова не йде, але його планують залишити. Якщо кількість хворих в день перевалить за 20 тисяч чоловік, то повний локдаун буде введений вже на наступний день.

Повний локдаун в Україні
Повний локдаун в Україні

Це стало ясно після сьогоднішнього виступу Дениса Шмигаль в Раді. Він каже, що такі обмеження будуть діяти мінімум місяць, і тільки тоді ми зможемо побачити якісь істотні результати.

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!