Новий рік і Різдво в карантині: для українців готується проект нових обмежень на прийдешні свята

Уряд готує українцям "новорічні сюрпризи". Пов'язані вони з новим посиленням карантину. Якими будуть у нас Різдво і Новий Рік? Що потрапляє під заборону, хто і як зможе працювати і відпочивати в грудні і січні?

Карантинні обмеження в святкові дні грудня 2020 та січня 2021 року

Передбачається, що масові святкові заходи на вулиці (відвідування міських ялинок на площах, різдвяні та новорічні концерти, святкові ярмарки) дозволять лише в певні дні та години.

Святкові корпоративи, відвідування ресторанів, кафе, барів і дискотек опиняться під забороною. Торгові центри, непродовольчі магазини будуть працювати з великими часовими обмеженнями, а з настанням січня взагалі буде закрито до 14 числа.

Новорічні свята карантин
Новорічні свята карантин

До 14 січня 2021 року не працювати театри і кінотеатри, музеї, перукарні та салони краси, буде заборонено роботу готелів, санаторіїв і курортів.

Потраплять під заборону релігійні і спортивні заходи

Всі навчальні заклади не працюватимуть з 30 грудня по 14 січня. Тепер про те, чого не торкнуться карантинні обмеження – новорічні ранки все ж пройдуть в дитячих садах, правда без гостей.

Зимові місця відпочинку на відкритому повітрі будуть чекати всіх бажаючих. Громадський транспорт працюватиме в звичайному режимі.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.