Ностальгічні спогади 63 річної людини: що діти в дитинстві із задоволенням їли на вулиці

Ви можете не пам'ятати, що з вами було минулого тижня, але завжди врізається в пам'ять дитячі спогади, як і смак, а також запах.

Пригадується дитинство, яке давно минуло.

Будь-яке було в той час, проте запах трави що росла на вулиці поблизу будинку і смак різних фруктів, які росли поблизу, ніколи не забувається.

Так само як кажуть, що очі завжди залишаються молодими, незалежно скільки вам років. Зорова пам’ять дуже добре зберігає обличчя друзів, вулицю на якій жив в дитинстві та навіть дрібні нюанси.

Ви можете не пам’ятати, що з вами було минулого тижня, але завжди врізається в пам’ять дитячі спогади, як і смак, а також запах.

Всі хто жив у той час звичайно пам’ятають незабутньо смачні калачики, які росли в придорожній траві. Ніхто не морочився тоді про те, щоб їх вимити або витерти від пилу. Просто здмухували пил з них і їли.

 "" Їли ми це не від голоду (хоча його почуття були присутні практично завжди у молодого організму), а просто з інтересу спробувати, щось нове.

Та до того ж чому б і ні – все поруч, все на вулиці.

Тому квітки акації та бузку часто були популярні коли діти грали на вулиці. Запах і смак – незрівнянний!

 ""Річ у тому, що тоді та зараз існувало повір’я, що якщо знайти квітку з 5 пелюстками бузку і з’їсти, то таким чином будуть виконано бажання, яке ви загадали.

 "" Молоді пагони клена і конюшина – також йшли в хід. Кінський щавель їли величезними порціями. А паслін був ласощами.

 "" Плоди горобини прекрасно використовували та для їжі та для виготовлення бус.

 "" І, як не дивно, в той час не було у дітей кишкових захворювань і інших проблем, коли все це поїдалося без нагляду батьків і бабусь.

Були всі тоді здорові та щасливі!

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.