ТОП-5 кращих і гірших місць, де можна сховати гроші від злодіїв

Давайте розглянемо кращі місця, де можна заховати гроші і цінні речі, а також місця, які кожен злодій перевірить першим.

На перший погляд просте приховування ваших грошей і цінностей від постійно існуючого ризику крадіжки зі зломом може здатися елементарним, але є хитрість, щоб ефективно забезпечити їх захист, щоб вони не потрапили в чужі руки.

Коли ви ховаєте гроші і важливі предмети, ви можете стати ще хитріше зі своїми місцями, особливо з предметами, які вам не потрібні день у день. Давайте швидко розглянемо кращі місця, де можна заховати цінні речі, і місця, які кожен злодій перевірить першим.

Що таке гарне укриття для цінностей і грошей?

Згідно «Анатомії грабіжника», грабіжники проводять в вашому домі в середньому від 8 до 12 хвилин і зазвичай спочатку направляються в спальню, щоб знайти цінні речі. У них немає часу обшукувати весь будинок, тому вони хапають будь-які цінні речі, які легко доступні або заховані в місцях загального користування.

Чим більш приховано і непомітно ваше укриття, тим менше ймовірність, що грабіжник знайде ваші цінності. Кращі місця, де можна заховати цінні речі, зазвичай незручні і трудомісткі для доступу, звичайні або унікальні і індивідуальні.

5 кращих місць, де можна заховати гроші і цінні речі в вашому домі

Укрити цінні речі і гроші в старих приладах

Зберігання ваших цінностей в рамках зламаного, застарілого приладу – відмінне укриття. Злодії припускають, що всередині будинку використовуються домашні прилади, і навряд чи вони розбирають прилад, щоб побачити, що всередині. Можливо, ви захочете зберегти це укриття для речей, до яких вам не потрібно звертатися так часто, як свідоцтва про народження, документи про довірче управління, цінні колекції монет і т. д.

Сховати гроші в помилкові світильники

Помилкові пристосування є гранично важкодоступним укриттям, і злодій, ймовірно, не буде їх шукати. Інтернет-продавці продають безліч варіантів, в тому числі підроблені розетки, годинник, вентиляційні отвори і багато іншого. Це може бути одним з кращих місць, де можна сховати гроші завдяки доступності.

Зберігайте гроші і коштовності разом з продуктами

Вибрати якомога легше укриття просто. Ємності для продуктів, чистячі засоби або предмети повсякденного вжитку з пустотами, є відмінною ідеєю і навряд чи знайдуться злодіями.

Створіть своє власне укриття для цінностей

Іноді краще місце, де можна заховати цінні речі у вашому будинку, це те, що ви самі будуєте. Книга Чарльза Робінсона «Будівництво секретних сховищ» – це інформативне і всеосяжне керівництво по створенню укриттів у вашому власному домі. Ця книга містить безліч корисних рекомендацій, і ви можете навіть придумати кілька власних ідей, читаючи її. Ви можете знайти книгу на Amazon або в Інтернеті.

Приховати готівку з поля зору з рослинами в горщиках

Коли справа доходить до незручностей, ніщо не може поховати ваші цінності в грунті кімнатної рослини. Який грабіжник хоче просіяти бруд, щоб перевірити, чи варто що-небудь вкрасти? Просто покладіть свої речі в водонепроникну сумку і покладіть їх на дно квіткового горщика. Ймовірно, немає жодного шансу, що який-небудь грабіжник буде копатися в ваших рослин рослинах, і ви будете почувати себе особливо розумним кожен раз, коли проходите повз свого улюбленой рослини.

Що таке погане укриття?

Імовірність того, що ваш будинок стане першим будинком, який грабують грабіжники, вкрай малоймовірна, тому вони зазвичай спочатку перевіряють найпоширеніші укриття. Як згадувалося вище, грабіжники, як правило, спочатку направляються в спальню, щоб перевірити цінні речі, тому місця, в яких ви зберігаєте цінні речі (шкатулки для коштовностей, сейфи, під матрацом і т. Д.), Є першими в їхньому списку. Найгірші укриття – це покази по телевізору, в кіно або інших популярних місцях укриття.

5 найгірших місць, де можна заховати гроші і цінні речі в вашому домі

Покладіть цінні речі в портативний сейф

Портативні сейфи можуть здатися одним з найбезпечніших місць, де можна заховати гроші, але вони захищають ваші цінності тільки від людей, які не бояться вкрасти все це. Якщо ви вирішите використовувати один з них, переконайтеся, що він занадто важкий, щоб його нести або котити на візку.

Сховати гроші під або всередині вашого ліжка або матраца

Фільми, телебачення і загальновідомі речі назавжди зруйнували це укриття, і часто це одне з перших місць, куди злодій буде дивитися.

Сховайте цінні речі в ящики з одягом

Ящики і шафи можуть здатися важким місцем для пошуку, але їх легко швидко розграбувати. Заправляти цінні речі в ящик для шкарпеток або між сорочками в шафі ніколи не безпечно.

Заморозьте цінності і гроші

У той час як приховування цінностей в морозильнику стало популярним варіантом, пошук морозильника займає всього кілька секунд. Залиште місце в морозильнику для важливих речей, таких як піца і морозиво.

Приховати гроші в книзі

Запасати зайві гроші на сторінках книги ніколи не буває розумним укриттям. Грабіжники можуть прочесати полку книг і витягнути будь-які приховані гроші за лічені хвилини.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".