Поради щодо вибору квітів для посадки в березні у власному саду

Березень - важкий місяць для садівництва через перепади температур і незнання, чи буде погода досить теплою, щоб рослини могли вижити.

Багато садівники та любителі квітів, особливо малодосвідчені, ставлять собі питання: “Які квіти посадити в березні? ” Адже хочеться, щоб відразу після того, як зійде сніг і настане теплий весняний час, у вас на садовій ділянці були красиві та запашні квіти. Це можна зробити просто, тільки потрібно знати які квіти садити навесні, щоб вони прижилися.
Березень – важкий місяць для садівництва через перепади температур і незнання, чи буде погода досить теплою, щоб рослини могли вижити. Ще одним важливим фактором при посадці квітів в березні є заморозки, бо вуличні рослини слід висаджувати тільки після того, як пройшли заморозки.

Крокус і пролісок

Крокус – популярна рослина, яка росте з кінця лютого до початку березня. Крокуси мають дрібні чашоподібний квітки. Проліски вважаються першими ознаками весни, але деякі види пролісків можна садити навесні як цибулини.

Лілії, нарциси та тюльпани

в
Лілії

Навесні можуть рости та цвісти лілії, нарциси та тюльпани. Лілії, нарциси та тюльпани вирощують з цибулин, і їх можна висаджувати та повторно висаджувати в березні.

Троянди

Березень – прекрасна пора для посадки троянд. Підросли троянди також можна обрізати навесні.

Вишневий цвіт і фруктові дерева

Квітучі вишні та інші нові фруктові дерева можна садити в березні. Весна – час відбору кращих вишневих і фруктових дерев в місцевих розплідниках і садових центрах.

Ландшафтні рослини

Березень – хороший час для посадки ландшафтних рослин і квітів, таких як кам’яний крес, Бергені та запашний горошок.

spot_img

Схожі статті

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.