Травневі свята 2021: скільки буде в Україні днів відпочинку в останній місяць весни

Тому заздалегідь плануйте свій відпочинок, поїздки до родичів і виходячи з озвучених вихідних днів, замовляйте квитки.

Багато людей в Україні ставлять собі питання: “Скільки днів українці відпочиватимуть на травневі свята?” Адже потрібно планувати свій відпочинок і поїздки на вихідні дні.

Деяким потрібно провідати своїх батьків, іншим встигнути відпочити на рідній природі або, в залежності від грошових коштів, з’їздити на курорт і купуватися в теплому морі та погрітися під тропічним сонцем.

Більшість людей частина вихідних використовують для весняних робіт в саду або городі та звичайно при цьому не забудуть і про шашлики.

 "В "
Відпочинок на природі

У зв’язку з держсвятами в нашій країні двічі будуть тривалі вихідні дні в травні 2021 року. За традицією в травні завжди є святкові дати. Таким чином 1 травня відзначають День праці.
Кабмін своєю постановою раніше зробив 1 травня офіційним днем відпочинку. У 2021 році вказаний свято випадає на суботу. Зв’язку з чим третього травня – теж вихідний день.

А2 травня всі ми відзначаємо Великдень, яка є вихідним днем. Великдень святкують у неділю. Таким чином у 2021 році з’являється ще вихідний – 4 травня. Тому жителі України будуть відпочивати з 1 по 4 травня.

А потім настане 9 травня – це День Перемоги. І тут святковий день збігся з вихідним і тому наступний за ним день вважається неробочим. Тому 10 травня в нашій країні – вихідний.
І виходить, що українці будуть відпочивати 3 дні поспіль: з 8 по 10 травня включно. На підставі зазначених вихідних днів в травні 2021 року і потрібно будувати свій відпочинок.

Тому заздалегідь плануйте свій відпочинок, поїздки до родичів і виходячи з озвучених вихідних днів, замовляйте квитки.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.