Жінка залишила на зупинці новонароджену дитину

На Закарпатті жінка залишила свого малюка на автобусній зупинці.

У місті Берегове, що на Закарпатті, жінка 12 квітня залишила новонароджену дитину на самісінькій автобусній зупинці. Окрім цього, мама немовляти викликала швидку.

Головне управління Національної поліції Закарпатської області повідомляє, що жінка вдавала, що бачить дитину вперше.

Відомо, що молодій мамі з Мукачівського району 29 років. Саме вона повідомила медиків, що знайшла дитину, яка лежала в ковдрі. Працівники поліції зазначають, що згодом жінка сама зізналась.

Як виявилось, українка народжувала самостійно в дома. «З лікарні вилучили ковдру, дитячі штани та пеленку зі слідами бурого кольору»,  – пише видання Mukachevo.net.

Зараз новонароджений малюк знаходиться в Берегівській лікарні. Хлопчик абсолютно здоровий. З матір’ю працюють правоохоронці. Поліцейські обіцяють, що допоможуть жінці впоратися з ситуацією, аби не позбавляти дитину материнської уваги.

Популярне

Схожі статті

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.