У вас завалялися монети по 25 і 50 копійок? Їх можна продати за тисячі гривень – подробиці

Як відомо, цікаві гроші - об'єкт, за якими ганяються багато колекціонерів.

І якщо, наприклад, у вашій старої скарбничці завалилась 25-копійчана монета, її можуть викупити за дійсно шалені гроші. У цій статті ми розповімо вам про те, яка “дрібниця ” цінуватися серед колекціонерів, і може принести вам непоганий викуп за неї.

Під прицілом спостереження колекціонерів зараз рідкісні вітчизняні монети номіналом в 25 і 50 копійок за тисячі гривень. Але вони повинні відрізнятися від своїх аналогів. Таким цінних відмінністю може стати рік випуску, серія, особливості випуску, і навіть, заводський брак.

Є такий онлайн-аукціон, який називається Violity. Якщо до вас в руки потрапили гроші з цікавими номерами, при цьому, не важливо, купюри це або монети, то ви можете поділитися там своєю знахідкою.

Колекціонери з радістю зроблять гідні ставки на ваш “експонат “.

Так, наприклад, нещодавно 25-копійчану монету продали з молотка за 5 534 гривні. Монета була випущена в 1992 році.

Аукціон монет і купюр Віоліті
Аукціон монет і купюр Віоліті

На неї зробили ставки понад сорок охочих дістати собі цей лот.

Як пише видання biz.today, іноді на аукціонах продають не тільки по одній монеті, а відразу цілу серію рідкісних монет. Але тут ціна “за опт ” вища за ту, що могли б в сумі скласти ці монети, якби їх продавали по одній. Адже для того, щоб зібрати таку серію, нумізмат знадобиться чимало пошуків і часу. А тут – одразу ціла колекція.

Наприклад, на аукціоні за сім рідкісних монет виставили ціну майже в 52 000 гривень.

Аукціон монет і купюр Віоліті
Аукціон монет і купюр Віоліті

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.