Мінсоцполітики буде допомагати малозабезпеченим і безробітним: всі подробиці

У Міністерстві соціальної політики підкреслюється, що ці гроші можна буде не віддавати назад державі.

Не секрет, що в нашій країні незаможні люди та безробітні знаходяться в складній фінансовій ситуації. Як розв’язувати цю проблему і забезпечити гідне життя для цих категорій людей в Україні? Як планувати свій сімейний бюджет? І як виживати таким людям?

Над цим працює Міністерство соціальної політики. Створена державна програма підтримки. Згідне ній Мінсоцполітики планується надати грошові кошти малозабезпеченим і безробітним жителям нашої країни. І найголовніше – в цій програмі передбачено, що отриману фінансову допомогу можна буде не віддавати. Але це за певних умов.
Ця держпрограма почне діяти з 2022 року.

Безробітний

Що цією програмою передбачено?

Люди, які вважаються малозабезпеченими, зможуть претендувати на отримання 100 000 гривень для того, щоб відкрити власну справу. Ці гроші можна буде витратити, щоб закупити обладнання, компоненти та матеріали для відкриття свого бізнесу. Це як стартовий капітал.

У Міністерстві соціальної політики підкреслюється, що ці гроші можна буде не віддавати назад державі. Але є одна умова. Підприємець (безробітний) повинен прийняти до себе на роботу як мінімум 2 людини з Центру зайнятості.

І навіть якщо він цього не зробить, то все одно всі отримані від держави гроші не потрібно буде повертати. Підприємцю потрібно буде повернути суму частково – коштом соціальних внесків і податків.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.