В Україні восени 2021 року діятиме кабінет пацієнта в додатку “Дія “: подробиці

За допомогою запуску кабінету пацієнта в додатку "Дія", можна буде проводити діагностичні програми та бачити, хто їх проводить і пропонує.

Кожна людина хоче бути щасливою та особливо здоровим. Система охорони здоров’я в нашій країні повинна допомагати йому в цьому. Як вона буде діяти та мотивувати лікарів і пацієнтів, про це думають в Міністерстві охорони здоров’я. Є різні програми та доповнення до них.

Віктор Ляшко, який є главою Міністерства охорони здоров’я України повідомив, що жителі нашої країни починаючи з осені 2021 року буде користуватися кабінетом пацієнта в додатку “Дія”. Що це таке і для чого він потрібен, ставлять собі питання українці.

Медогляди в Україні – що відомо?

За допомогою запуску кабінету пацієнта в додатку “Дія”, можна буде проводити діагностичні програми та бачити, хто їх проводить і пропонує. Яким сімейним лікарем або лікарем, а також пацієнт може відстежувати чому йому не пропонують різні програми.

Наприклад чому він раз у 2 роки не проходить тестування на колоректальний рак або рак молочної залози. Все це можливо буде бачити в кабінеті пацієнта. Також планується введення мотиваційних пакетів. Це буде стимулом для пацієнтів і лікарів і для тих хто проходить раз в 12 місяців медогляд.

Як приклад – це буде пов’язано з відвідуванням басейнів, спортзалів. Кабінет пацієнта потрібен, щоб люди в нашій країні були більш активними та здоровими, як можна довгий час.

Як це додаток буде впроваджуватися і який вплив матиме на простого жителя нашої країни, можна буде побачити вже восени 2021 року.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.