Одеса: сильні зливи і руйнівна повінь, літаки не приземляються

Погана видимість і негода в Одесі не дали можливість працювати аеропорту в нормальному режимі. Літаки не змогли сідати.

Вночі Одесу накрив сильна злива. Протягом декількох годин випала місячна норма опадів. Після чого вулиці затоплені, автомашини не можуть рухатися, частина будинків підтоплено.

Аеропорт не приймає літаків. Частково під’їзди затоплені водою, відключено електрику. Як констатують місцеві засоби масової інформації такий негоди не спостерігалося з 2013 року.

Деякими вулицями Одеси неможливо проїхати на автомашині. Авто підтоплені майже до лобового скла. Замість вулиці Дерибасівської та Французького бульвару – повноводна ріка. Центральна алея Аркадія, також затоплена. Міська Одеська лікарня №8 підтоплена.

Постраждало багато офісів і магазинів. Про жертви не повідомляється. Швидше за все люди перебували вночі будинку і “проспали” сильна злива. Тому більшість людей дізналися, що сталося вночі. В Одесі комунальні служби приведені в стан повної готовності.

Невідомо чи чекати городянам подальших дощів? Гідрометцентр констатує по всій Україні зливи грози та шквалистий вітер.

затоплено вулиці

Погана видимість і негода в Одесі не дали можливість працювати аеропорту в нормальному режимі. Літаки не змогли сідати. Деякі рейси, які летіли в Одесу переадресовані в інші аеропорти країни.

Для чищення зливостоків і прибирання повалених дерев, вивели багато рятувальників на вулиці Одеси.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".