Попередження “ПриватБанку ” 4 вересня 2021 року не працювати додатки, термінали і банкомати

Це тимчасове явище і торкнеться воно час з 1 ночі до 6 ранку 4 вересня 2021 року. Банк просить з розумінням поставитися до проведених технічних робіт.

Провідний банк України “ПриватБанк” попередив, що 4 вересня тимчасово не працюватимуть транзакції, банкомати, термінали та додатки.

Так в ніч на 4 вересня 2021 року банк обмежує роботу сервісів і транзакцій. Про це банк інформував на своїй сторінці в Facebook. Визначено конкретний час і не будуть працювати банкомати, термінали та додатки, а також транзакції.

Банкомат

Це тимчасове явище і торкнеться воно час з 1 ночі до 6 ранку 4 вересня 2021 року. Тому кому необхідно зробити якісь переклади або інші перерахування, а також зняти гроші в банкоматі або терміналі – потрібно це зробити до 1 ночі 4 вересня 2021 року.

Це технічні роботи, які проводяться для того, щоб оптимізувати та поліпшити роботу банку і клієнтів. Банк вибачається за незручності та просить з розумінням поставитися до проведених технічних робіт.

На офіційному сайті, скоро також повинна з’явиться зазначена інформація. А далі протягом 4 вересня 2021 року всі сервіси банку зароблять у звичайному режимі.

Жителі нашої країни почали писати обурливі коментарі в соцмережах. Вони ставили питання, що не можна було надіслати кожному повідомлення? Адже практично ніхто зі звичайних клієнтів не заходить на сторінку Фейсбук банку.

Тому люди обурюються. Адже багато цією інформацією про призупинення роботи банку 4 вересня 2021 року – не мають і можуть потрапити в незручні ситуації по оплаті саме в ніч на 4 вересня.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.