Однорічна дівчинка проковтнула кільце: львівським лікарям потрібно було дві години, щоб його дістати

Коли лікарі зробили рентгенівський знімок, то побачили, що кільце має розрив посередині. Але найгірше, що лікарі побачили, що у кільця гострі краї.

Різні випадки бувають у лікарів. Але незвичайних випадків можна перерахувати по пальцях, особливо з маленькими дітьми.

Незвичайний випадок стався у Львівській області. До лікарні м.Львова була доставлена однорічна дівчинка. Виявляється вона проковтнула кільце, коли грала зі своєю сестричкою.

Річ у тому, що дитина хотіла спробувати кільце на зуб. А старша сестра випадково проштовхнула його ще глибше, в той час, коли вона хотіла забрати у маленької сестрички кільце.

Коли лікарі зробили рентгенівський знімок, то побачили, що кільце має розрив посередині. Він зроблений для того, щоб можна було регулювати люз. Але найгірше, що лікарі побачили, що у кільця гострі краї.

Кільце, яке витягли з кишківника маленької дівчинки

Ситуація ускладнювалася тим, що кільце було у дванадцятипалій кишці частина кишки гострим краєм затягнуло всередину. Дівчинку привезли в операційну і при ній були присутні хірурги, для того, щоб при необхідності зробити операцію, якщо буде потрібно коли кільце будуть витягувати та воно зачепиться за тканини кишківника.

Березня Лучак, яка є лікарем-ендоскопістом, повідала. Коли вони витягували кільце у дівчинки, то воно почало чіплятися гострими краями за краї кишки. Однак лікарям вдалося дістати кільце без операції.

Весь процес по витяганні кільця був довгим. Для того, щоб витягти кільце з кишківника маленької дівчинки, лікарям потрібно дві години. Професійні дії лікарів дали результат.

Операція – не знадобилася. Мама і сестричка зітхнули з полегшенням.
Втомлені, але щасливі лікарі також, задоволені, що непотрібно було робити операцію.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.