В Україні через мобільний додаток “Дія” буде відновлено виплату 6500 гривень як державну дотацію

Уряд України обіцяє подальше поновлення виплати у сумі 6,5 тисяч грн., як державну дотацію. Усі, кому гроші не виплатили раніше, незабаром отримають належну їм підтримку від держави.

У березні 2022 року було підготовлено програму, щоб допомогти тим українським громадянам, які втратили роботу через вторгнення російських окупантів на територію України.
Сума 6500 грн. дається один раз, виплачується у межах послуги “єПідтримка” (у мобільному додатку “Дія”). Принцип роботи такий самий, як і з вакцинації.

Хто має право на отримання допомоги:

фіз. особа підприємець (з областей, де ведуться бойові дії) за умови, що було здано звіт за попередній період (2021 рік);
співробітники всіх підприємств, за кого сплачено ЄСВ, з областей, де ведуться бойові дії. До цієї категорії не входять бюджетники, держслужбовці та працюючі у фондах зі страхування.

Додаток “Дія”

Тепер згідно з новим законопроєктом, який нещодавно зареєстрований у парламенті, громадянам, які подали заявку в березні, незабаром виплатять 6,5 тисяч грн.
Причиною затримки дотації є недостатнє фінансування. Наразі планується поповнення скарбниці на суму 280 млрд. грн., частина якої піде на погашення заборгованості громадянам, які мають право на отримання 6,5 тис. грн.

За словами Ярослава Железняка з податкового комітету, всі громадяни, які подали заяву в період від 26 до 31 березня 2022 року, отримають суму, що їм належить.
Після ухвалення відповідного закону, кошти надійдуть на рахунки людей, яким належить виплата.
Ці гроші людина має право витрачати на власний розсуд, без жодних обмежень.

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.